رتبه بندی اولویت های سرمایه گذاری صنعتی در استان سیستان و بلوچستان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: پژوهشهای مدیریت عمومی، دوره: 8، شماره: 29
- کد COI اختصاصی: JR_MR-8-29_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 505
نویسندگان
کارشناس ارشد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه سیستان و بلوچستان
دانشیار دانشگاه سیستان و بلوچستان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
چکیده
هدف از انجام این تحقیق شناسایی اولویتهای سرمایهگذاری صنعتی در استان سیستان و بلوچستان میباشد. در این تحقیق با استفاده از روشهای آماری و برنامه نویسی اولویتهای سرمایهگذاری استان با استفاده از سه روش تحلیل عاملی، تاکسونومی عددی و مدل تاپسیس مشخص شده است. در روش تحلیل عاملی و تاکسونومی عددی از 19 شاخص سرمایهگذاری استفاده شده که هر یک از این شاخصها وزن یکسانی دارند. نتایج مربوط به هر دو روش مذکور بیانگر این است که رشته فعالیتهای 1- ساخت منسوجات و 2- ساخت محصولات و مواد غذایی در اولویت سرمایهگذاری قرار دارند. در مدل تاپسیس شاخصهای منفی حذف شده و 17 شاخص باقیمانده بر حسب وضعیت استان و مبانی تئوریک وزنگذاری شدهاند. نتایج مدل تاپسیس با اندکی تفاوت بیانگر آن است که رشتهفعالیتهای 1- ساخت سایر محصولات کانی غیرفلزی2- ساخت منسوجات و 3- ساخت محصولات غذایی و انواع آشامیدنی ها در اولویت سرمایهگذاری قرار دارند.کلیدواژه ها
سرمایه گذاری, تحلیل عاملی, مدل تاپسیس, استان سیستان و بلوچستاناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.