بررسی عوامل موثر بر ساخت غشاء نانوالیاف پلی اترسولفون و اصلاح توده توسط نانوذرات تیتانیم دی اکسید

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: شانزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC16_368
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 411
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

معصومه احسانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

عبدالرضا اروجعلیان مشهدی

استاد، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

پریسا سلیمی

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

هدف اصلی این تحقیق بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند الکتروریسی جهت ساخت نانوالیافی یکنواخت از جنس پلیمر پلی اترسولفون حاوی نانوذرات تیتانیم دی اکسید می باشد. پارامترهای مورد نظر در این تحقیق شامل اختلاف پتانسیل الکتریکی، غلظت محلول پلیمری، فاصله ی بین نازل و جمع کننده و دبی خوراک بوده است. در نهایت نیز الیاف با فاصله ی 20 سانتی متر، غلظت پلیمر 24% وزنی و اختلاف پتانسیل 19 کیلو ولت انتخاب شده و تاثیر افزایش مقدار نانوذرات از 2 تا 10 % وزنی بر یکنواختی نانوالیاف و آبدوستی غشاء مورد بررسی قرار گرفت. نانوالیاف مورد نظر بر روی یک غشاء میکروفیلتراسیون از جنس لایه ی رویی (پلی اترسولفون) برای جلوگیری از تورم و جدایی دو لایه ساخته شده است. غشاهای نانوفیبری به وسیله ی آزمون های SEM و زاویه تماس مشخصه یابی شدند. نتایج نشان داد که با افزایش میزان تیتانیم دی اکسید موجود در الیاف ساخته شده آبدوستی غشاها افزایش پیدا کرده و همچنین حضور نانوذرات در محلول پلیمری باعث یکنواختی بیشتر نانوالیاف کامپوزیت پلی اترسولفون/ تیتانیم دی اکسید شده است.

کلیدواژه ها

پلی اترسولفون، الکتروریسی، نانوالیاف، تیتانیم دی اکسید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.