بررسی تجربی مدل های پیش بینی کننده ریز ساختار آلیاژهای آلومینیوم
- سال انتشار: 1382
- محل انتشار: پانزدهمین سمینار جامع ریخته گران
- کد COI اختصاصی: IRFSS15_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 603
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد بخش مهندسی مواد- دانشگاه تربیت مدرس.
استادیار بخش مهندسی مواد- دانشگاه تربیت مدرس
دانشجوی دکتری انستیتو مواد GKSS، گیزتاخت، آلمان
استاد دانشکده مهندسی مواد و متالورژی - دانشگاه علم و صنعت ایران.
چکیده
استفاده از مدلهای پیش بینی کننده ریز ساختار دارای مزایای فراوانی از جمله کمک به شناسایی عوامل موثر بر شکل و اندازه دانه و طراحی جوانه زاهای موثرترمی باشد. اصلی ترین مشکل برای استفاده ازچنین مدل هایی عدم وجود یک سازو کار جوانه زنی و رشد فراگیر و قابل استفاده برای سیستم ها و شرایط مختلف می باشد. در این پژوهش، ریز ساختار و منحنی های سرد شدن محاس به شده برای آلومینیوم خالص تجاری، با نتایج حاصل از آزمون های تجربی در شرایط مختلف انتقال حرارت و جوانه زنی برای این ماده مقایسه شده، از این طریق قابلیت مدل های مختلف جوانه زنی و رشد برای پیش بینی ساختار دانه در این سیستم مورد ارزیابی قرار گرفت. این کار با اس تفاده از شبیه سازی از روش Cellular Automataو انجام تعداد زیادی آزمایش انجماد تحت شرایط مشخصی صورت گرفت . نتایج به دست آمده نشان می دهند که به طور کلی مدل های مورد استفاده از قابلیت نسبتا خوبی برای پیش بینی ساختار دانه برخوردار هستند. همچنین مشاهده شد که با افزایش میزان جوانه زنی میزان انطباق نتایج شبیه سازی با نتایج آزمایشات تجربی، بهبود می یابد . هیچکدام از مدلهای مورد استفاده هنوز از جهت پیش بینی تاریخچه سرد شدن ومادون تبرید از دقت کافی برخوردار نبودندکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.