فرهنگ ملی و اعتماد مصرف کننده در تجارت الکترونیک
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CECCONF06_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1071
نویسندگان
دانشجوی مهندسی نرم افزار کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی، ایرانشهر، ایران
چکیده
این مطالعه از نظریه ابعاد فرهنگی هوفستد برای تشریح اختلاف در اعتماد مصرف کننده در تجارت الکترونیک استفاده می کند. ما اعتماد را به عنوان ترکیبی از دستیابی مصرف کننده به اعتماد و اطمینان خاص یک فروشگاه آنلاین مدلسازی می کنیم. این مطالعه تاثیر مستقیم ابعاد فرهنگی ملی در مورد گرایش به اعتماد و همچنین گرایش به اعتماد در ابعاد قابلیت اطمینان را فرضیه سازی می کند. ما همچنین بررسی می کنیم که آیا و چطور گرایش به اعتماد، اثرات بین فرهنگ ملی و قابلیت اطمینان یک فروشگاه آنلاین را میانجی گری می کند. ما فرضیه ها را با نمونه ای از 616 مشتری آنلاین کتابخانه ای از چین و فنلاند، کشورهایی که از بسیاری جهات نمایانگر قطب های فرهنگی متضاد هستند، تست می کنیم. ما دریافتیم که فرهنگ ملی صرفا 23 درصد اختلاف در گرایش کلی مصرف کننده به اعتماد را توضیح می دهد و این نگرش نسبت به اعتماد، پیشگویی کننده بسیار مهمی از قابلیت اطمینان درک شده یک فروشگاه آنلاین است. ما همچنین دریافتیم که نقش میانجی گری گرایش به اعتماد بین فرهنگ ملی و قابلیت اعتماد به میزان قابل توجهی به ابعاد فرهنگی فرد مورد مطالعه بستگی دارد.کلیدواژه ها
اعتماد؛ گرایش به اعتماد؛ قابلیت اعتماد؛ تجارت الکترونیک؛ فرهنگ ملیمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.