بررسی چگونگی امنیت ذخیره سازی در رایانش ابری به روشMetaMORP(h)OSY

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECCONF06_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 605
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خالد محمد نژاد

عضو هئیت علمی موسسه آموزش عالی اروندان خرمشهر

الهام مطوری

دانشجوی کارشناسی ارشد ، موسسه آموزش عالی اروندان خرمشهر

نبیل وائلی

دانشگاه غیرانتفاعی اروندان

شیوا مختاری

دانشجوی کارشناسی ارشد ، موسسه آموزش عالی اروندان خرمشهر

چکیده

رایانش ابری یکی از بروز ترین تکنولوژی ها برای ذخیره سازی اطلاعات در بازار می باشد که توجه جهان IT را به خود جلب کرده است.در این مقاله با استفاده از روش حسابرسی طرف سوم(TPA) وپروتکل کنترل دسترسی امنیتی مبتنی بر ABAC و MetaMORP(h)OSY در داده های اصلی سرور،امنیت اطلاعات را افزایش داده و از دسترسی کاربران غیر مجازاز قبیل کارکنان خودی و هکرهای دیگر به اطلاعات جلوگیری می کند نتایج به دست امده نشان داد روشMetaMORP(h)OSY نسبت به بقیه در امنیت نقش بسزایی دارد و کاربران را نسبت به اطلاعاتشان اسوده خاطر می کند بنابراین استفاده از این روش به عنوان یک روش کم هزینه و مطمئن باعث کارایی بهتر، دسترس پذیری غیر ممکن ،قابلیت اطمینان ،یکپارچگی داده های کد شده وسرعت در سرویس دهی را تضمین می کند.

کلیدواژه ها

رایانش ابری،ذخیره سازی داده،امنیت داده های ابری، ،پروتکل کنترل دسترسی،خدمات ابری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.