مروری بر راهکارهای ارتقا کیفیت آموزشی دانشجویان اتاق عمل
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویی اتاق عمل کشور
- کد COI اختصاصی: ARCIORSMED01_176
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 633
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی اتاق عمل
کارشناسی ارشد پرستاری،عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک
کارشناسی ارشد پرستاری ، عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک
کارشناسی اتاق عمل، مربی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی
چکیده
زمینه و هدف:آموزش دانشجویان در رشته های علوم پزشکی با هدف تربیت افرادی توانمند در جهت ارتقای سلامت جامعه می باشد؛ اهمیت کار و مراقبت بیماران در اتاق عمل، آموزش دانشجویان این رشته را از اهمیت ویژه ای برخوردار کرده است.لذا مطالعه حاضر به صورت مروری، در جهت شناسایی راهکارهای ارتقا کیفیت آموزش دانشجویان اتاق عمل انجام شده است.مواد و روش ها: مطالعه حاضر به شیوه مطالعه منابع کتابخانه ای و جستجوی منابع از طریق Google Scholar medlib, Ovid, ، Iranmedex از سال 2018 - 2005 و با استفاده از کلید واژه های راهکارهای ارتقا کیفیت آموزش، دانشجویان اتاق عمل، آموزش تئوری، آموزش بالینی، عوامل بازدارنده آموزشی، کیفیت آموزش انجام پذیرفت.یافته ها:در پژوهش های مورد مطالعه عوامل مختلفی در ارتقا کیفیت آموزش بخصوص آموزش بالینی مورد بررسی قرار گرفته است. از جمله راهکارهای مورد استفاده در ارتقا کیفیت آموزش دانشجویان در زمینه تئوری روش های الکترونیکی و نرم افزارهای چند رسانه ای و سخنرانی و در زمینه آموزش بالینی استفاده از شبیه ساز های مهارت های بالینی ، منتورینگ، مدل همکار آموزش بالینی، کنترل عوامل بازدارنده در آموزش بالینی دانشجویان، یادگیری در حد تسلط بر صلاحیت بالینی بوده است؛ که هر کدام به نوعی در جهت ارتقاکیفیت آموزش دانشجویان موثر بوده اند. بحث و نتیجه گیری:به طور کلی درمورد راه کارهای ارتقا دهنده سطح کیفیت آموزش دانشجویان اتاق عمل، بخصوص در زمینه ارتقا آموزش تئوری تحقیقات زیادی انجام نشده است. عمده تحقیقات در زمینه عوامل بازدارنده آموزش بالینی دانشجویان می باشد. بنابراین توصیه می شود که تحقیقاتی مبنی بر راهکارهای ارتقا آموزش تئوری و یا استفاد از رویکردهای نوین آموزش برای داشجویان اتاق عمل انجام گرددکلیدواژه ها
دانشجویان اتاق عمل، راهکار های ارتقا کیفیت آموزش،آموزش بالینی،آموزش تئوریمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.