بررسی معیارهای بهینه سازی در دو الگوریتم فراابتکاری پرکاربرد ACO و PSO مورد استفاده برای زمان بندی گردش کار در ابرها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی در مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و پردازش داده ها
- کد COI اختصاصی: CITCOMP03_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 401
نویسندگان
مربی، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر
چکیده
در زمان بندی گردش کار در ابرها، بهینه سازی برخی از توابع هدف با تخصیص مناسب منابع به کارها دنبال می شود. توابع هدف، معیارهای بهینه سازی در زمان بندی کارها روی منابع را نشان می دهند که تحقق آنها هدف اصلی الگوریتم طراحی شده محسوب می شود. در رایانش ابری یافتن یک زمانبندی مناسب که تا حد ممکن بهینه باشد و زمان اجرا را به حداقل برساند و مطابق با معیارهای بهینه سازی رفتار کند از اهمیت خاصی برخوردار است. به کارگیری الگوریتم های فراابتکاری برای زمانبندی در محیط ابری دستیابی به این هدف را محقق ساخته است. الگوریتم های ACO و PSO دو الگوریتم پرکاربرد در این مقوله هستند لذا در این مقاله، توابع هدف مورد استفاده در کاربردهای این دو الگوریتم برای زمانبندی در محیط ابری بررسی و مقایسه می شودکلیدواژه ها
الگوریتم ACO، الگوریتم PSO، زمانبندی گردش کار در ابر، توابع هدف و معیارهای بهینه سازیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.