بررسی تاثیر نسل های اینترنت همراه در موفقیت کسب و کار اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی در مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و پردازش داده ها
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP03_101
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 656
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه ثقفی

دانشیار گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت ، دانشگاه تهران، تهران، ایران

نیلوفر امینی کلیبر

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آینده پژوهی دانشگاه تهران، تهران، ایران

چکیده

اینترنت اشیا گستره ی وسیعی شامل پشتیبانی سیستم های مدیریت اطلاعات با اهداف ایجاد ارزش، تا ارتباطات ماشین با ماشین و ارتباطات ماشین با انسان، می شود. نگاه به اینترنت اشیاء به عنوان یکی از منابع تولید داده و میزان تاثیرگذاری آن بر روی زیرساخت های فناوری اطلاعات و بهره گیری از روش های پیشرفته در تحلیل داده ، از جمله فرصت های استثنایی و مهم در این رابطه استل در بحث حاضر ابتدا به صورت کتابخانه ای به بررسی مبانی نظری مربوط به خاستگاه نسل های آینده اینترنت همراه و نحوه ی کاربرد آنها در دنیای تکنولوژیک حاضر پرداخته شد. سپس ظرفیت های جدیدی که اینترنت همراه در اختیار صنعت کسب و کار می گذارد، معرفی شد. نتایج حاکی از آن است که بدون استقرار نسل چهارم و پنجم اینترنت همراه از طریق اپراتورهای موبایل، امکان ارایه خدمات اثربخش مبتنی بر اینترنت اشیا و توسعه کشور با فناوری هوشمند سازی میسر نیست. در انتها راهکارهایی برای این موضوع ارایه شد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، اینترنت همراه، کسب و کار، سیستم های اطلاعاتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.