یک طرح جدید بهبود یافته برای پروتکل شناسایی و تصدیق هویت در بلوتوث

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دهمین سمپوزیوم بین المللی پیشرفتهای علوم و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: SASTECH10_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 368
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحسن صادق زاده

مربی، گروه علمی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه پیام نور ج.ا.ایران

بهروز صادقی

مربی، گروه علمی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه پیام نور ج.ا.ایران

چکیده

بلوتوث نوعی از ارتباطات امواج رادیویی ولی با برد کوتاه می باشد. از جمله کاربردها ی آن می توان به موارد زیر اشاره کرد: ایجاد یک شبکه بیسیم برای کامپیوتر های رومیزی با یک پهنای باند کوچک، استفاده در تجهیزاتی مثل پرینتر، میکروفن، کیبرد و موس. با مطالعه پروتکل بلوتوث مشخص شد نقاط ضعف زیادی در پیاده سازی این پروتکل وجود دارد که موجب سوء استفاده هنگام جفت شدن و شناسایی دو وسیله شده است. بنابراین با تمام مزایا و استفاده های متعدد و روزافزون ازاین تکنولوژی، عدم توجه به اشکالات امنیتی که در آن وجود دارد می تواند صدمات جبران ناپذیری را وارد کند. در این مقاله بعد از بررسی نقاط ضعف و حملات موجود، با ترکیب پروتکل تبادل کلید امن SPEKE و پردازش گفتار طرحی جدید برای پروتکل شناسایی و تصدیق هویت در بلوتوث ارایه خواهد شد که جلوی بسیاری از حملات را گرفته و می تواند جایگزین مناسبی برای پروتکل فعلی بلوتوث باشد

کلیدواژه ها

بلوتوث، شناسایی و تصدیق هویت، امنیت، SPEKE و پردازش گفتار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.