روش نوینی جهت تشخیص لب با استفاده از پاره خط ها و قطعه بندی کانتور

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دهمین سمپوزیوم بین المللی پیشرفتهای علوم و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: SASTECH10_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 536
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا غفاری

دانشکده مهندسی برق و رایانه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس

بنان برومند

دانشجوی دانشکده مهندسی برق و رایانه،گروه هوش مصنوعی، دانشگاه آزاد فردوس

چکیده

با توجه به رشد روز افزون کاربردهای بیومتریک در علوم مختلف، این مقاله دیدگاه بدیع و موثری جهت تعریف بیومتریک لب توسط 1CSCمعرفی مینماید. روشهای فعلی این مشکل را با استفاده از نرمال سازی توصیفگرها یا جستجوی چند مقیاسی که شامل اسلاید بندی پنجره جستجو و مدل هرم فضایی است، نشان میدهند. با این حال، با استفاده از انواع دیگر توصیفگرهای مقیاس یا ساختار پیچیده در این پیش بینی ها، راندمان تشخیص کاهش مییابد. از اینرو، در این مقاله ویژگی نوینی با CSC ارایه دادهایم. این ویژگی بر اساس زاویه میان پاره خطهای کانتور عمل میکند که به عنوان نوسانات مقیاس، بدون تغییر باقی خواهد ماند. مهمتر اینکه، این روش مقیاس لب واقع در تصویر را ارزیابی کرده و محلی سازی مرز لب درون تصویری که به علت های گوناگون از جمله تغییر شدت نور، قابل مشاهده نیست را نیز به طور همزمان تسهیل میسازد. در این روش، فقط نیاز به تمرکز روی الگوریتم تطبیق شکل داریم که باید بدون درنظر گرفتن تنوع مقیاس لب در یک تصویر به آن پرداخت. آزمایشات ما در سه مجموعه داده مختلف، 2GPDS-ULPGC،3PIE،4RaFD انجام گرفته است و نتایج نشان میدهد که دیدگاه ما در هر سه مجموعه داده به نتایج بالایی دست یافته است.

کلیدواژه ها

بیومتریک لب، پردازش تصویر، تشخیص الگو، زمینه ثابت سگمنت کانتور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.