رابطه ی میان چابکی و عملکرد سازمان با توجه به نقش تعدیل کنندگی سرمایه ی فکری (مورد مطالعه: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت،اقتصاد،حسابداری و بانکداری (ICMEAB ۲۰۱۹)
  • کد COI اختصاصی: ICMEAB01_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 658
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد عالی

دانشجو کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه شهید بهشتی

اکرم هادیزاده مقدم

دانشیار گروه مدیریت خط مشی گذاری و دولت، دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

عصری که ما در آن به سر میبریم پیوسته در حال تغییر است و شتاب این تغییرات بر روی عملکرد افراد و سازمان ها تاثیر بسزایی دارد. بقای سازمان ها بستگی به سرعت پاسخ هایی دارد که در مقابل این تغییرات می دهند و میزان بهره برداری سازمان ها از تغییرات نیز به آمادگی فکری کارکنان آنها بستگی دارد. مقاله حاضر به بررسی اثر سرمایه فکری بر رابطه چابکی و عملکرد سازمان در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران پرداخته است. روش انجام تحقیق توصیفی- پیمایشی و روش نمونه گیری به روش دردسترس می باشد که تعداد 155 نمونه انتخاب و توسط پرسشنامه استاندارد فرضیات تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است. ارزیابی و تجزیه و تحلیل داده ها با مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزار Smart-pls انجام گرفته است. نتایج حاکی از اثرگذاری مثبت و معنی دار سرمایه فکری بر رابطه چابکی و عملکرد سازمان دارد. همچنین نتایج اثر چابکی بر عملکرد سازمانی را نیز مورد تایید قرار داده است. یافته ها حاکی از آن است که ویژگی های فردی کارکنان تاثیری بر نتایج مورد انتظار ندارد. افراد جدای از اینکه دارای چه جنسیتی هستند یا تحصیلات، سن و سنوات خدمتی آنها به چه گونه است، از چابکی و سرمایه فکری جهت افزایش عملکرد تاثیر می پردازند.

کلیدواژه ها

سرمایه ی فکری، چابکی سازمانی، عملکرد سازمانی، بهره وری و بهبود فرآیند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.