چالش های سیاست گذاری انرژی در ایران و ارایه راهکارهای پیشنهادی به منظور مقابله با آنها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
- کد COI اختصاصی: IEC12_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 983
نویسندگان
گروه بهره برداری از سیستم های قدرت، پژوهشکده توزیع، پژوهشگاه نیرو تهران، ایران
گروه بهره برداری از سیستم های قدرت، پژوهشکده توزیع، پژوهشگاه نیرو تهران، ایران
چکیده
با توجه به نقش و جایگاه انرژی در دنیای امروزی و محدودیت سوخت های فسیلی به عنوان تامین کننده اصلی تقاضای انرژی در بخش های مختلف مصرف، اهمیت طرح سیاست های جامع انرژی در کشورها و دولتهای مختلف صرف نظر از کشورهای توسعه یافته و یا درحال توسعه نسبت به گذشته بسیار فزونی یافته است. پیش بینی میشود جنگ ها و بحران های آتی پیش روی بشر به موضوع انرژی و تامین پایدار آن مربوط باشد. موضوعات مشابه دیگری نظیر ارایه اصول سیستم های مدیریت انرژی، برنامه ریزی جامع انرژی، مدیریت سمت تقاضا و غیره نیز به همین صورت از مباحث با اهمیت و به روزی است که اخیرا توجه همگان به ویژه خبرگان و سیاستگذاران این حوزه را به خود جلب نموده است. با این وجود هنوز کشورهای مختلف و بخصوص کشوهای در حال توسعه در برنامه ریزی جامع انرژی با چالشهای فراوانی روبرو هستند و این مساله مانع از دستیابی به طرح جامع انرژی در این کشورها شده است. به همین منظور در این مقاله سعی شده است ابتدا به اهمیت موضوع پرداخته شود، سپس چالش های پیشرو کشورهای درحالتوسعه در حوزه سیاست گذاری و به طور ویژه ایران مورد بحث و ارزیابی واقع شود. در گام بعدی با طبقه بندی لایه های سیاست گذاری به ارایه طرح های پیشنهادی به منظور مقابله با چالش ها پرداخته شده و راهکارهای لازم ارایه شده است.کلیدواژه ها
سیاست گذاری انرژی، طرح جامع انرژی، برنامه یکپارچه انرژی، کشورهای درحال توسعه، چالش های سیاست گذاریمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.