طراحی هتل پلازای بوشهر با رویکرد توسعه صنعت گردشگری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
  • کد COI اختصاصی: CAUM01_1314
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 730
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه اهرمی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد بوشهر،گروه معماری،بوشهر،ایران

سوگل شمتوب

دکتری معماری،باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان،واحد مرودشت،دانشگاه آزاد اسلامی،مرودشت،ایران

احمد ترکمان

دکتری معماری،عضو هیات علمی،گروه معماری،واحد مرودشت،دانشگاه آزاد اسلامی،مرودشت،ایران

چکیده

اهمیت هتل داری و جایگاه ویژه آن در صنعت گردشگری و نقش آن در جذب گردشگر روشن است.امروزه دیگر هتل داری یک فعالیت صرفا تجاری نیست، بلکه یک فعالیت اقتصادی فرهنگی و یک صنعت است. به موازات رواج سفر و گرایش مردم به این کار ایجادامکانات پذیرش این مسافرت ها و فراهم نمودن تسهیلات و وسایل متناسب با انتظارات آنان ضروری است. در این تحقیق سعی براین است درردیف این نیازهای مبرم وجود مهمانخانه ها و هتل های مدرن و مجهز قراردارد به گونه ای که رفاه و آسایش روحی و جسمی مسافران تامین و موجبات رضایت و خرسندی آنان ازجنبه های مختلف فراهم گردد. هدف از این پژوهش دست یافتن به مکانی که صرفا خود آن مکان، هدف و مقصد باشد برای گردشگران داخلی که به دنبال محلی برای اسکان در محیطی به دور از هیاهوی شهرها دارند و همچنین نوعی اوقات فراغت ساکنین شهر، افرادی که نمی دانند کجا بروند و تمایل به حضور در فضاهای عمومی شهری و اجتماعی دارند از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با فرض اینکه با طراحی هتل پلازا می توان به توسعه صنعت گردشگری کمک کرد،صنعت گردشگری تلفیقی از فعالیت ها، خدمات و زیرساخت های مختلف است که از مهمترین آن ها مراکز اقامتی و هتل ها است. در پژوهش حاضر با بررسی ها و تحقیقات صورت گرفته در مورد تاثیر هتل پلازا بر توسعه صنعت گردشگری با استفاده از معماری و فرهنگ بومی بوشهر و دیگر فاکتورهای اقلیمی با استفاده از روش تحلیل محتوا و جمع آوری اطلاعات بر اساس مطالعات کتابخانه ای و میدانی، در نهایت به ارایه راهکارها و پیشنهادات در قالب طراحی معماری و برای ارتقاء کیفیت در فضا صورت گرفته است.

کلیدواژه ها

طراحی،هتل پلازا،بوشهر،صنعت گردشگری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.