فناوری واقعیت ا فزوده، ابزاری نو در توانمندسازی آموزش در بهره گیری از اطلاعات

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
  • کد COI اختصاصی: KPIP12_344
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 429
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا مومنی شهرکی

دانشجوی کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شهید بهشتی

محسن حاجی زین العابدینی

استادیار گروه علوم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شهید بهشتی

مهدی شقاقی

استادیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی ادانشگاه شهید بهشتی

چکیده

با پیشرفت روزافزون فناوری ها و بهره گیری از آن در زندگی روزمره، قواعد سنتی کم رنگ تر می شود و رویکردهای نوینی در مواجهه به جهان پیرامون و استفاده از منابع و استعدادها پدیدار می شود. مسیله آموزش و یادگیری و توانایی بهره گیری از اطلاعات از مسایل بنیادی در هر جامعه ای محسوب می شود که می تواند با استفاده از فناوری های نوین عصر حاضر با تحولی شگرف روبرو شده و موجب ارتقای سواد عمومی کشور شود. پژوهش حاضر با معرفی فناوری واقعیت افزوده و بر شمردن موانع دستیابی اطلاعات، به بسترهای یادگیری در آموزش با استفاده از واقعیت افزوده به عنوان ابزاری نوین خواهد پرداخت. نتایج مطالعه حاضر حاکی از آن است که ناآشنایی با روش های کسب اطلاعات، ناآشنایی با مکان و محتوای اطلاعاتی را می توان از موانع بهره گیری از اطلاعات برشمرد که با اموزش گروه های خاص، آموزش کودکان، آموزش کتابخانه ای با استفاده از فناوری واقعیت افزوده می توان از سد این موانع عبور کرد.

کلیدواژه ها

فناوری های نوین واقعیت افزوده، آموزش، استفاده از اطلاعات، گروه های خاص

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.