برسی شاخصه های سبک زندگی اسلامی ایرانی و نقش ان در تعالی جامعه
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
- کد COI اختصاصی: KPIP12_184
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 514
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اصفهان خوارسگان دانشگاه آزاد اسلامی ایران
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان
چکیده
سبک زندگی به عنوان مجموعه در هم تنیده از الگوهای رفتار اجتماعی و فردی می باشد برآمده از نظام معنایی متمایزی است که فرهنگ در یک جامعه انسانی ایجاد می کند. سبک زندگی پایه و اساس فهم شرایط فرهنگی موجود و تحولات پیش رو در این حوزه تلقی می شودو نشان می دهد که در بطن ارزش های موجود در خرده نظام فرهنگی چه می گذرد. در واقع با به کارگیری مفهوم سبک زندگی و تعمق در آن می توان از هنجارهای پنهان در اذهان، باورها و رفتارهای مردم یک جامعه سر درآورد و از جهت گیری ها و الگوهای موجود یا در حال شکل گیری تفسیر واقع بینانه ارایه کرد. سخن سبک زندگی اسلامی در عرصه حیات فردی و اجتماعی، از مباحث بسیار مهم در جوامع انسانی می باشد پشتوانه فرهنگی، تاریخی غنی و پربار فرهنگ اسلامی ایرانی، ظرفیت ها و توانمندی های لازم برای استخراج عناصر مربوط به سبک زندگی را دا رد و داشتن شیوه زندگی اسلامی، بسترساز تمدن نوین اسلامی و پیشرفت همه جانبه می شود و رسیدن به این شیوه زندگی و عمل به آن، اهمیت خود را بهتر نشان می دهد. همچنین تحقق الگوی سبک زندگی ا سلامی راهکاری موثر و کارآمد برای مقابله با خرده ارزش های غرب در جوامع مختلف اسلامی و به ویژه در ایران می باشد در این مطالعه به بررسی شاخصه های سبک زندگی اسلامی ایرانی و نیز اثربخشی آن در پیشرفت و تعالی جامعه اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.کلیدواژه ها
سبک زندگی، شاخص اسلامی ایرانی، تعالی جامعهمقالات مرتبط جدید
- حکمت عملی در حکمرانی خوب
- گفتمان نظری سیاست خارجی کشور جمهوری اسلامی ایران در مقابل اسراییل از دیدگاه حقوق بین الملل
- نقش و جایگاه رسانه ها فضای مجازی و آینده فناوری های آموزشی از منظر حکمرانی حکمی
- حکمرانی و توسعه فرهنگی از دیدگاه های حضرت امام خمینی (ره)
- بررسی جایگاه مدیریت حق نظارت همگانی در حکمرانی اسلامی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.