تاثیر گزارشگری مالی الکترونیک برعدم تقارن اطلاعاتی وقابلیت مقایسه گزارش های مالی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حسابداری-مدیریت و اقتصاد با رویکرد اشتغال پایدار و نقش آن در رشد صنعت
  • کد COI اختصاصی: AMEM02_287
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 378
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره حاجی ها

دانشیارگروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران شرق،ایران

غلامعباس تقیان

مربی گروه حسابداری،دانشگاه آزاد اسلامی، مسجدسلیمان،ایران

چکیده

گزارشگری مالی الکترونیک به انتشار اطلاعات مربوط به صورت های مالی سایر گزارش های مالی شرکت ها با استفاده از وبسایت شرکت ها یا وب سایت سازمان بورس اوراق بهادار نهادهای ذی صلاح دلالت دارد. بهره گیری از گزارشگری مالیالکترونیک هزینه تهیه پردازش اطلاعات را کاهش داده اطلاعات شرکت ها را در کوتاه ترین زمان ممکن در اختیار استفادهکنندگان قرار گیرد، همچنین در گزارشگری الکترونیک، اطلاعات در قالب هایی ارایه می گردد که کاربر نهایی می تواند بهسادگی آنها را در محیط یک صفحه گسترده پیاده تغییر دهد. هدف از تحقیق حاضر که به شکل کتابخانه ای انجام شدهاست، تعیین تاثیر گزارشگری مالی الکترونیک بر عدم تقارن اطلاعاتی قابلیت مقایسه گزارش های مالی می باشد. نتایجتحقیق نشان می دهد که اگر ابرای گزارشگری الکترونیکی استانداردهای مشخصی تعیین گردد این گزارشگری با استفاده اززبان گزارشگری تجاری گسترش یافته، تدوین گردد ساختار شکل های یکسانی برای تمام شرکت ها ارایه نماید قابلیتمقایسه صورت های مالی افزایش می یابد، همچنین نتایج نشان می دهد که گزارشگری مالی الکترونیک با کاهش زمان ارایهاطلاعات، موجب کاهش عدم تقارن اطلاعاتی می گردد.

کلیدواژه ها

گزارشگری مالی الکترونیک، عدم تقارن اطلاعاتی، افشاء اطلاعات قابلیت مقایسه گزارش های مالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.