شاخص های سرمایه فکری موثر در کارآفرینی شرکت های مالی بانک ها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حسابداری-مدیریت و اقتصاد با رویکرد اشتغال پایدار و نقش آن در رشد صنعت
- کد COI اختصاصی: AMEM02_102
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 495
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد البرز، گروه حسابداری، الیرز، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الیرز دانشگاه پژوهشگران جوان نخبگان، گروه حسابداری، گروه حسابداری، الیرز، ایران
چکیده
کارآفرینی در عمل توانایی خلق یک چیز از هیچ است. با این تعریف هر کاری که انسانها انجام می دهند می تواند بعنوان کارآفرینی قلمداد شود. طیفی وسعی از کارآفرینی شامل کارآفرین سرمایه داری، کارآفرین سیاسی، کارآفرین اجتماعی، کارآفرین دانش کارآفرین فکری وجود دارد.این تحقیق از مفهوم واقعی در مورد مالکیت در حال تغییر به سمت ارزش های معین انسانی حرکت کرده است در حالی که کارآفرینی شناختی یا فکری کارآفرینی کارگزاران عناصر حیرت انگیزی با نیروی بالقوه برای منابع شرکت،یک مزیت رقابتی بحساب می آید. عناصر کارآفرینی که ذکر شد بر محور فن آوری های انسان شامل (عقل، معنویت، خلاقیت، ابتکار) است را تبدیل به یک کارآفرینی فکری، غیرتقلیدی آموزشی، سازگار، خلاق اشتراکی می نماید. بنابراین ایده های کارآفرینانه، منابع مشهود شرکت همانند سرمایه فیزیکی مالی را همراه با منابع نامشهود شرکت شامل (سرمایه آموزشی- LC سرمایه تعدیلی- MC سرمایه تعدیل زدا- DC، سرمایه انتقالی- TC) نه تنها می تواند مولد محصولات جدیدبوده بلکه شایستگی کارآفرینی فنی، فکری، ساختاری منعطف، جو سازمانی اثربخش، فرهنگ پشتیبان محرک خلاقیت نوآوری، قابلیت ها انگیزش فردی کارکنان را در پی خواهد داشت که اثرات خود را در عبارات سرمایه فکری به شکل شاخص های اجرایی کارآفرینانه بر محور دانش یا معنویت می گذارد.کلیدواژه ها
سرمایه فکری، حسابداری دانش بنیان، عملکرد کارآفرینانه شاخص هامقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.