حسابداری بین المللی اهمیت پذیرش استانداردهای حسابداری بین الملل

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حسابداری-مدیریت و اقتصاد با رویکرد اشتغال پایدار و نقش آن در رشد صنعت
  • کد COI اختصاصی: AMEM02_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 392
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا بیات

گروه حسابداری، واحد ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی ،ملایر، ایران

چکیده

حسابداری بین المللی اطلاعاتی درباره رویدادهای مالی تجاری برای استفاده کنندگان فراهم می کند. امروزه بیشتر موضوعاتمورد علاقه در حسابداری ناشی از ابعاد بین المللی آن است. برای آشنایی با حسابداری بین المللی باید از سه دیدگاه اندازهگیری، افشا حسابرسی به مقوله حسابداری توجه کرد (چوی همکاران، 1999).حسابداری دولتی بخش عمومی بسیاری ازکشورها در دهه 1980، دستخوش تغییرهای گسترده ای شد؛ به گونه ای که این تحول ها منجر به کاربرد حسابداری تعهدی درگزارشگری کلی یا بخش هایی از بخش عمومی شد. این تغییرها همراه با توجه بیشتر به مفهوم مسیولیت پاسخگویی ایجادبسترهای لازم برای تحقق آن همراه بود. از آنجایی که تبلور این امر، نیازمند اجماعی بین المللی در تدوین اصول، چارچوب،روشهای اجرا استانداردها بر مبنای قانون اصول اولیه بخش عمومی بود، تلاشها فعالیتهایی با هدف بررسی های تطبیقی درزمینه های مختلف بخش عمومی کشورها نهادهای مختلف صورت گرفت (لیودر، 2014). اولین نتایج تحقق یافته در راستای یکپارچه سازی الگوسازی پیاده سازی این مفهوم در عمل، با انتشار استانداردهای بین المللی حسابداری بخش عمومی در سال2001 انجام شد. تحقیق حاضر از نوع تحقیقات توصیفی می باشد که به روش کتابخانه ای گرد آوری شده است.

کلیدواژه ها

حسابداری بین المللی، اقتصاد کاربردی، حسابرسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.