لزوم برقراری ارتباط بین دولت الکترونیک تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حسابداری-مدیریت و اقتصاد با رویکرد اشتغال پایدار و نقش آن در رشد صنعت
  • کد COI اختصاصی: AMEM02_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 444
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عماد رضایی

گروه حسابداری، واحد ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی، ملایر، ایران

آذر پاک

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، ملایر، ایران

چکیده

دولت الکترونیک در جامعه کنونی یک هدف نیست، بلکه یک ضرورت غیرقابل انکار است. جامعه جهانی توسط وسایل ارتباطی روز به روز با سرعت تصاعدی روبه کوچک شدن می رود. لازمه تبادل اطلاعات تجارت جهانی دولت ها را مکلف به مهیا کردن زیرساخت های لازم جهت حفظ سهم خود از این بازار بزرگ جهانی می کند. سهمی که با از دست دادن آن بازگشت سخت غیرممکنی دارد. زیرا در کنار تولید به بازاری جهت فروش محصولات نیازمندیم. دولت الکترونیکی به عنوان استفاده از فناوری اطلاعات ارتباطات در تنظیمات دولت تعریف شده است. طبیعی است که محدودیت ها مشکلاتی برای اجرا وجود داشته باشد. برنده این رقابت جهانی جامعه ای است که به ساختاری امن، منعطف، پیشرفته به روزی دست یابد. بستری که اعتماد استفاده کنندگان را جلب کند. در این تحقیق به میزان اهمیت این ارتباط در تجارت جهانی، میزان رضایت مندی مردم از دولت تاثیر آن بر ترافیک آلودگی هوا پرداخته شده، الزامات اولیه ای برقراری مانند زیرساخت ها امنیت مورد بررسی قرار گرفته، چالش های پیش رو مانند تحریم های جهانی آثار این تحریم ها بر نقل انتقال مالی بیان شده است.

کلیدواژه ها

دولت الکترونیک، تجارت الکترونیک، خدمات الکترونیک، چالش های پیاده سازی، ارتباطات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.