بررسی رابطه اعتماد پذیرش بانکداری الکترونیک:مطالعه موردی(مشتریان بانک صادرات استان مازندران)

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش ملی بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت
  • کد COI اختصاصی: CEBPS01_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 557
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن کلیچ

مدیرعامل شرکت پژوهشی طرود شمال، کارشناس ارشد اقتصاد

فاطمه یحیی تبار

مدرس دانشگاه، کارشناس ارشد مدیریت

چکیده

امروزه امنیت عدم اعتماد مهمترین اصلی ترین نگرانی کاربران بانکداری الکترونیکی می باشد. برای کاربران بانکداری الکترونیک که به شبکه اینترنت وصل می شوند تا از خدمات این نوع بانکداری استفاده کنند، اعتماد از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. اعتماد نیز در صورتی بوجود می آید که شخصی باور کند که طرف مقابل وی برای او علاوه بر سودمندی، شاخصهای مفیدی نیز به همراه دارد. از این رو هدف از اجرای پژوهش حاضر، بررسی رابطه اعتماد پذیرش بانکداری الکترونیک در مشتریان بانک صادرات استان مازندران بوده است. بر این اساس ضمن مروری جامع بر متون موضوعی مربوط، به منظور جمع آوری داده ها اطلاعات از ابزار پرسشنامه، با ضریب پایایی 93 استفاده شده است. در این تحقیق جامعه آماری 6351 نفر از مشتریان خدمات بانکداری الکترونیک بانک صادرات بوده نمونه آماری با توجه به محدودیتهای خاص جمع آوری داده ها اطلاعات 302 نفر بوده است. با توجه به مدل مفهومی آزمون های آماری مورداستفاده، که به وسیله نرم افزارهایLisrel SPSSاجرا محاسبه شده است. نتایج این تحقیق عبارتنداز: رابطه مثبت معناداری میان متغیر وابسته اعتماد متغیرهای مستقل سودمندی ادراک شده، نیت، نگرش مشتریان، سهولت استفاده از خدمات بانکداری الکترونیکی توسط مشتریان بانک صادرات وجود دارد

کلیدواژه ها

اعتماد؛ بانکداری الکترونیک؛ پذیرش بانکداری الکترونیکی؛ بانک صادرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.