شناسایی و رتبه بندی شاخص های بهبود یافته در فرآیند تولید به هنگام، تحت تاثیر پیاده سازی مهندسی همزمان (مطالعه موردی: شرکت تامین انرژی برق ایرانیان- شیراز)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC15_099
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 515
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان ایزدی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد، گروه مهندسی صنایع، نجف آباد، اصفهان، ایران

هادی شیرویه زاد

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد، گروه مهندسی صنایع، نجف آباد، اصفهان، ایران

چکیده

امروزه مهندسی همزمان سیستم تولید به هنگام به عنوان رویکردهایی نوین از دریچه ای کاملا جدید به سازمان ها می نگرند در نوع خود منشا تحولاتی بنیادین بوده اند که به عنوان مزیتی قابل توجه در سطوح رقابتی به شمار می آیند. از همین رو سازمان ها برای حفظ بقا حضور خود در صحنه رقابت، ناگزیر به دگرگونی استفاده از این تکنیک ها درجهت دستیابی به بالاترین سطح در راستای بهبود توانایی های خود کارکنان شان هستند. مهندسی همزمان نوعی روش طراحی برای توسعه محصولات ساخت آنها است که فرآیندها را به طور همزمان در نظر میگیرد. در این روش، با استفاده از تیمه ای چند تخصصی میتوان پی ریزی مفاهیم، طراحی محصول برنامه ریزی تولید را همزمان انجام داد. از دیگر سو سیستم تولید به هنگام نیز به نوبه خود به بهبود عملکرد رقابتی کمک نموده منشا ایجاد تحولات چشگیری در فرآیندهای تولیدی می باشد. لذا هدف در این مقاله شناسایی سنجش میزان تاثیر پارامترهای مهندسی همزمان بر بهبود شاخص ها روند سیستم تولید به هنگام می باشد که مبتنی بر سنجش های صورت گرفته بر اساس نظر 30 نفر از خبرگان شامل 15 نفر خبره دانشگاهی نیز 15 نفر از صاحب نظران خبرگان حوزه صنعت شاغل در واحدهای منتسب به تولید به ویژه واحد های مربوط به تحقیق توسعه به وضوح تاثیر مستقیم مهندسی همزمان بر بهبود شاخص های عمده سیستم تولید به هنگام به صورت رتبه بندی شده قابل استناد است که در همین راستا در جهت سنجش اعتبار نتایح حاصله، مطالعات موردی مربوطه در شرکت تامین انرژی برق ایرانیان در شیراز صورت پذیرفته استز.

کلیدواژه ها

مهندسی همزمان، شاخص های سیستم تولید به هنگام، طراحی توسعه محصول، برنامه ریزی تولید، چرخه حیات محصول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.