رتبه بندی بنادر تجاری ایران بااستفاده از وزن دهی آنتروپی تکنیک تاپسیس
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس ملی رهیافت های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: APMEA01_146
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 582
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت موسسه آموزش عالی نبی اکرم (ص) تبریز
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی- بازرگانی بین الملل موسسه آموزش عالی نبی اکرم (ص) تبریز
چکیده
در جهان امروز بنادر به دلیل برخورداری از مزیت های متعددی همچون قیمت پایین، جابه جایی حجم وزن انبوه محموله ها، انتقال ایمن کالا و... ایفا کننده نقش کلیدی در صنعت حمل نقل، اقتصاد تجارت جهانی هستند. از این رو بنادر کنونی، بنادری سنتی با وظایف محدود نبوده به مناطق صنعتی مکان هایی برای دسته بندی، توزیع حتی تولید کالاتبدیل شده توانمندی آن ها در پذیرش کشتی های بزرگ، میزان کارایی در تخلیه، بارگیری، جا به جایی انبارش کالا نمایان گر جایگاه شان در سطح بنادر جهان می باشد.. هدف از این تحقیق، رتبه بندی بنادر ایران می باشد که جامعه آماری مورد تحقیق بنادرتجاری ایران می باشند. برای تحلیل داده ها باتوجه به معیارهای مربوطه به روش آنتروپی وتاپسیس اولویتبندی شده اند. درپایان ازعوامل مورد بررسی عواملی به عنوان تعداد اسکله ها وظرفیت تخلیه وبارگیری عوامل تا یرگذاری بر رقابت پذیری بنادر عوامل مو بر رقابت بنادر معرفی شدندکلیدواژه ها
بنادر ایران، آنتروپی، تاپسیسمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.