آزمونهای الکتریکی تشخیص وضعیت عایق ترانسفورماتور در حوزه زمان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: نخستین کنگره جامع بین المللی برق ایران
- کد COI اختصاصی: TNTI01_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 545
نویسندگان
دانشجوی ارشد مهندسی برق – قدرت دانشگاه صنعتی مالک اشتر
استاد دانشگاه صنعتی مالک اشتر
چکیده
مروری بر آخرین تحقیقات آزمونهای تشخیصی الکتریکی عایق ترانسفورماتور در حوزه زمان نشان میدهد همچنان عدم قطعیت در نتایج آزمونها وجود دارد. موضوع وقتی بغرنج تر میشود که شرایط محیطی و میدانی نیز وضعیت نتایج را دگرگون میکنند.این آزمونها گرچه به تشخیص عیوب عایق ترانسفورماتور بسیار نزدیک میشوند اما بهای این مزیت , همانا حساسیت بسیار بالا به شرایط محیط است. سیستم عایق ترانسفورماتور غیرهموژن و متشکل از ترکیب مواد متفاوت میباشد و خواص الکتریکی عایق در هنگام بهره برداری اهمیت بیشتری دارد به این دلیل آزمونهای الکتریکی عایق ترانسفورماتور از دیگر آزمونهای شیمیایی و فیزیکی اهمیت بیشتری دارد.از میان آزمونهای الکتریکی؛ آزمون جریان پلاریزاسیون و دی یلاریزاسیون در مقایسه با دیگر آزمونهای پاسخ دی الکتریک در حوزه زمان نتایج بهتری را ارایه میدهد اما آزمون الکتریکی ولتاژ برگشتی نیزیک آزمون نسبتا پیشرفته و مفید محسوب می شود. آزمون اندازه گیری ضریب تلفات عایقی در فرکانس قدرت برمبنای مقایسه نتایج به دست آمده با نتایج کارخانه ای است و آزمون اندازه گیری مقاومت عایقی مناسب عایق های جامد میباشد.کلیدواژه ها
جریان پلاریزاسیون و دی پلاریزاسیون, ولتاژ برگشتی , حوزه زمان , مدل ماکسولمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.