کاهش گشتاور دندانه ای در ماشین شار سوییچ شونده شارمحوری
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنگره و نمایشگاه بین المللی علوم و تکنولوژی های نوین
- کد COI اختصاصی: ICESIT01_215
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 632
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق، گروه قدرت، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
دانشیار دانشکده مهندسی برق، گروه قدرت، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
استادیار دانشکده مهندسی برق، گروه قدرت، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
چکیده
ماشین های مغناطیس دایم به طور افزاینده ای به ماشین های برتر در صنعت، با توجه به انرژی بالای مغناطیس دایم، تبدیل شده اند. این ماشین ها دارای خصوصیات منحصربفرد بسیاری هستند و راندمان بالایی دارند. ماشین های شارسوییچ شونده، خصوصیاتی چون شارپیوندی دوقطبی، چگالی گشتاور بالا و بازدهی بالا دارند و از طرفی در حالت شار محوری، دارای ساختار فشرده نیز می باشد. در صنعت خودرو، تقاضا برای ماشین های الکترومکانیکی که دارای چگالی گشتاور و قابلیت سرعت بالا و متغیر را داشته باشند، رو به افزایش است. ماشین های شارسوییچ شونده مغناطیس دایم ، به دلیل ترکیب مزایای ماشین های رلوکتانس متغیر، که سرعت بالا و ساختار روتور قوی و ساده دارند، و ماشین های مغناطیس دایم بدون جاروبک که چگالی گشتاور بالایی دارند، گزینه ای مناسب است. ماشین های شارسوییچ شونده شارمحوری با ساختار دو روتور، جزء ماشین های نوین مغناطیس دایم هستند که مزایای ماشین شار سوییچ شونده مغناطیس دایم و ماشین های شارمحوری را همزمان دارد. گشتاور دندانه ای در این ماشین ها به دلیل ساختار قطب برجسته دو طرفه در استاتور و روتور بخاطر مسیله تمرکز شار در بعضی نقاط، مقدار قابل توجهی دارد. هدف در این مقاله استفاده از روش های متعددی جهت کاهش گشتاور دندانه ای توسط نرم افزار اجزاء محدود فلاکس، با توجه به بهینه ماندن خروجی ماشین است.کلیدواژه ها
ماشین شار سوییچ شونده شارمحوری، گشتاور دندانه ای، روش اجزاء محدود، ماشین رلوکتانس متغیرمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.