مروری بر عملکرد مخمر Pichia membranifaciens در مقابل قارچ های پاتوژن پس از برداشت میوه ها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین کنگره و نمایشگاه بین المللی علوم و تکنولوژی های نوین
  • کد COI اختصاصی: ICESIT01_149
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 665
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته احمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل،ایران

قاسم نجف پور درزی

استاد دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، ایران

مایده السادات محمدی

استاد دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل،ایران

چکیده

مخمرهای Pichia Sp. از گونه های Killer Phentotype بوده که به طور طبیعی در سطح دانه ها، میوه ها و سبزیجات وجود دارند. این گروه از مخمرها که قابلیت تولید سم دارند با مکانیسم های گوناگون نظیر تخریب دیواره سلولی، کاهش اسپورزایی و... مانع رشد قارچ های پاتوژن بر سطح محصولات کشاورزی پس از برداشت شده و از فساد و پوسیدگی محصولات جلوگیری می کنند. از گونه های شناخته شده این مخمر که موردتوجه گروه های تحقیقاتی قرارگرفته می توان به P. guilliermondi، P.anomala و P.membranifaciense اشاره کرد. عملکرد و متابولیت های تولیدی این گونه ها توسط بسیاری از محققین موردبررسی قرارگرفته و تا حدودی نیز شناسایی شده است. دراین بین P.membranifaciense مخمر طبیعی که بیشتر از دو گونه دیگر بر روی بسیاری از میوه ها یافت می شود. عملکرد این مخمر بر روی قارچ های پاتوژن نظیر Colletotrichum acutatum، Botrytis cinerea و Monilinia fructicola موردبررسی قرارگرفته است. این مخمر عملکردی مناسبی تاکنون از خود نشان داده است، اما تا تجاری شدن آن به عنوان یک قارچ کش بیولوژیکی فاصله زیادی هست.

کلیدواژه ها

قارچ کش زیستی، Pichia membranifaciense، مخمر، محصولات پس از برداشت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.