تاثیر ارزش آفرینی مشارکتی بر وفاداری مشتریان با نقش میانجی راه حل برتر خدمات (مورد مطالعه: شرکت حمل و نقل محمد امین مرکزی شهر اراک)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت،کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME04_407
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 433
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجده میرزابیگی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، گروه مدیریت ، دانشکده علوم انسانی،موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی تاکستان،ایران

منصوره گل میمی

دکترا ی تخصصی مدیریت بازرگانی،مدیریت بازاریابی،دانشکده علوم انسانی، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی تاکستان،ایران

سید جلال الدین حسینی غنچه

استادیار،دکتری تخصصی،ریاضی،آنالیز، دانشکده علوم انسانی،موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی تاکستان،ایران

چکیده

تحقیق حاضر با هدف شناخت تاثیر ارزش آفرینی مشارکتی بر وفاداری مشتریان با نقش میانجی راه حل برتر خدمات (مورد مطالعه: شرکت حمل و نقل محمد امین شهر اراک) صورت گرفت. این تحقیق از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش به شیوه علی انجام شده است. جامعه آماری این مطالعه کل یه مشتریان شرکت حمل و نقل محمدامین مرکزی بودند. به منظور جمع آوری داده ها تعدادی گویه در قالب پرسشنامه شرکت حمل و نقل محمدامین مرکزی بودند. به منظور جمع آوری داده ها تعدادی گویه در قالب پرسشنامه طراحی شد. سپس روایی و پایایی به ترتیب از طریق روایی محتوا و آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. پرسشنامه میان 384 نفر از مشتریان حمل و نقل محمد امین مرکزی توزیع شد. نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها و تحلیل داده ها با کمک معادلات ساختاری نشان داد که: ایجاد ارزش توسط سازمان بر وفاداری مشتریان با ضریب استاندارد 0.36 تاثیر معنادار دارد. ایجاد ار زش توسط سازمان بر راه حل برتر خدمات با ضریب استاندارد 0.34 تاثیر معنادار دارد. ایجاد ارزش توسط کا رکنان بر راه حل برتر خدمات با ضریب استاندارد 0.27 تاثیر معنادار دارد. ایجاد ارزش توسط سازمان بر وفاداری مشتریان با نقش میانجی راه حل برتر خدمات با ضریب استاندارد 0.08 تاثیر معنادار دارد. ایجاد ارزش توسط کارکنان بر وفاداری مشتریان با نقش میانجی راه حل برتر خدمات با ضریب استاندارد 0.08 تاثیر معنادار دارد.

کلیدواژه ها

ایجاد ارزش توسط سازمان، ایجاد ارزش توسط کارکنان، راه حل برتر، وفاداری مشتریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.