تاملی بر «فرهنگ سازی» برای پرداخت عوارض نوسازی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: دومین همایش مالیه شهرداری، مشکلات و راهکارها
- کد COI اختصاصی: MUNICIFIN02_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2576
نویسندگان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
چکیده
عوارض نوسازی یکی از درآمدهای پایدار شهرداریها به شمار می رود که می تواند سهم مهمی در تأمین منابع درآمدی شهرداریها داشته باشد. عوارض نوسازی نوعی مالیات است به عبارت دیگر شارژ محسوب نمی شود، بلکه مالیاتی است بر دارایی که شهروندان بر اساس ارزش دارایی که اینجا زمین و ساختمان است آن را پرداخت می کنند، پس متفاوت با به عنوان است که در مقابل خدمات پرداخت می گردد. این نوع عوارض از این « عوارض پسماند » مثال جهت پایدار محسوب می شود که در مقابل مصرف فضا و نه تولید فضا دریافت می گردد و اگر شهری به عنوان مثال یکصد هزار ساختمان و ملک داشته باشد تمام آنها موظف به پرداخت سالیانه عوارض می باشند و شهر حتی اگر هیچ گونه تولید ساختمانی نداشته باشد از درآمدهای ناشی از این عوارض بهره مند می شود. البته دریافت این عوارض به نوعی در مقابل تمام خدماتی . است که شهرداری به شهروندان ارائه می کند اما تابع مصرف نیست چرا که تابع دارایی است. اما سوال در این جاست که چرا باید به مساله ی فرهن گسازی برای پرداخت عوارض نوسازی اهتمام داشت و آیا ساز و کارهای قانونی موجود، الزام موثری را پرداخت عوارض توسط مودیان تولید می کند؟ برای پاسخ به این سوال باید به نحوه ی وصول این نوع از عوارض توجه نمود. عوارض هر سال در اول فروردین ماه همان سال تحقق م ییابد و باید حداکثر تا پایان همان سال به شهرداری پرداخت شود. گفتنی است که در اغلب کشورها، عوارض هر سال در پایان آن سال تحقق م ییابد و مودیان ملزم به پرداخت آن در سال بعد هستند.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کلانتری معماری با آخرین امکانات از طراحی مناسب
- طراحی کتابخانه دیجیتال با رویکرد معماری پارامتریک
- بررسی و تجزیه و تحلیل بهینه سازی مصرف انرژی در ساخت و ساز با استفاده از بی آی ام ۱
- طراحی پارک اکولوژیک در شهر گردشگری شاندیز با تاکید بر پایداری محیط زیست شهری
- مروری بر پژوهش های حوزه موفقیت دفاتر مدیریت پروژه بر اساس حوزه های دانشی ۱۰ گانه در پروژه های عمرانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.