استفاده از روش مونت کارلو - برنامه ریزی پویا برای مکان یابی بهینه ریکلوزر در شبکه توزیع شعاعی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: ICELE03_552
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 430
نویسندگان
دانشکده برق، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کهنوج، کرمان، ایران
چکیده
کان یابی ادواتی که باعث بهبود قابلیت اطمینان سیستم های توزیع انرژی الکتریکی می شوند یکی از مسایل پیچیده درحوزه انتقال انرژی الکتریکی می باشد. از این ادوات میتوان به ریکلوزر که یک وسیله اتوماتیک برای رفع خطاهای گذرااست اشاره نمود. اصولا تحلیل و مکانیابی این وسیله در شبکه های توزیع بسیار پیچیده است. در این مطالعه به ارایه یکروش ساده سازی شده برای مکانیابی ریکلوزر در شبکه توزیع پرداختیم که این تحلیل ها را بسیار ساده نموده است. اینتحلیل براساس یک مصالحه مابین هزینه و فایده نصب این قطعه می باشد. به نحوی که هزینه ها به کمینه مقدار خودبرسند و فایده نصب نیز به بیشینه مقدار خود دست یابد. در این مطالعه از ترکیب برنامه نویسی پویا (Dynamic Programing) که براساس روش جستجوی فعال (Active Search) عمیل می نماید و روش شبیه سازی مونت کارلو (Monte Carlo) برای تحلیل و شبیهسازی استفاده نمودیم. این تحلیل و مکانیابی را برای شبکه توزیع اعمال نمودیم و نتایج محاسباتی نشان داد که این روش بسیار ساده توانایی تعین محل ریکلوز را به نحوی دارد که هزینه ها به حداقلمقدار خود رسیده و فایده به حداکثر میزان خود برسد. همچنین با استفاده از این روش میتوان به رده بندی مشخصی ازمکان های مختلف برای ریکلوزر دست یافت و مشخص نمود که کدام مکان ممکن است گزینه بعدی برای نصب ریکلوزر باشد.کلیدواژه ها
شبکه توزیع، مکان یابی بهینه، ریکلوزر، مونت کارلومقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.