کنترل ریز شبکه های جزیره ای
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: ICELE03_243
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 971
نویسندگان
گروه مهندسی برق، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی،نیشابور،ایران
گروه مهندسی برق، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور،ایران،
چکیده
امروزه، بخش بزرگی از جمعیت جهان بدون دسترسی به برق زندگی می کنند، که عمدتا به دلیلمحل استقرار خیلی دور از شبکه های اصلی توزیع نیرو می باشند. منابع انرژی تجدید پذیر متصل در شبکهمستقل محلی یک فرصت واقعی برای این جوامع است. در دهه های اخیر ساختار شبکه های توزیع به طور قابلتوجهی تغییر کرده است. استفاده از منابع انرژی یراکنده از یک طرف و افزایش مصرف انرژی الکتریکی از طرفدیگر و همچنین افزایش هزینه احداث نیروگاه های برق به همراه مسایل زیست محیطی آن گرایش به تولید انرژی،الکتریکی از طریق منابع تولید یراکنده را به طور قابل توجهی افزایش داده است. استفاده از منابع انرژی یراکندهمفهوم ریزشبکه را به وجود آورده است. ریز شبکه ها، شبکه های توزیع کوچکی هستند که از چندین مصرفکننده و منابع انرژی یراکنده تشکیل شده اند. ریزشبکه ها می توانند به دو صورت مستقل و متصل به شبکهسراسری بهره برداری شوند. این شبکه های الکتریکی ضعیف که متشکل از چند منبع کوچک تامین انرژی،سیستم های ذخیره انرژی و بارهای محلی می باشند را می تواند به عنوان ریزشبکه جزیره ای در نظر گرفت. باتوجه به آن که این مجموعه از شبکه اصلی قطع است، فرکانس و ولتاژ ریزشبکه می باید کنترل شود. فرکانس بهطور کلی کنترل کننده ی حفظ تعادل مابین قدرت تولیدی و مصرفی است، که این عمل با استفاده از ذخیرهسازهای انرژی و یا بارهای کند انجام می شود. کنترل و تنظیم ولتاژ به روش های مختلف، با توجه به اهداف طراحیکنترل کننده و ماهیت بارهای متصل به شبکه انجام می گردد. در این پروژه چند روش و استراتژی های کنترلولتاژ و فرکانس در ریزشبکه جزیره ای مورد بررسی قرار می گیرد.کلیدواژه ها
ریز شبکه جزیره ای، کنترل فرکانس، کنترل ولتاز، تولید پراکنده، تقسیم توانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.