ارزش حسابرسی بخش عمومی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری علم و فناوری هزاره سوم اقتصاد،مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: TCCONF01_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1770
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالکریم مقدم

دانشیار گروه حسابداری دانشگاه پیام نور ، دانشگاه پیام نور عسلویه

زهرا دوستی مهر

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه پیام نور،پیام نور ابوموسی

چکیده

نظام حسابداری بخش عمومی، مجموعه ای متشکل از مفاهیم، مفروضات، استانداردها، رویه ها و دستورالعمل های حسابداری به منظور شناسایی، اندازه گیری، ثبت، طبقه بندی، تلخیص و گزارشگری رویدادهای مالی واحدهای گزارشگر است. مبانی نظری و پشتوانه تیوریک دستورالعمل های حسابداری این مجموعه، مفاهیم نظری و استانداردهای حسابداری بخش عمومی کشور می باشد که در سازمان حسابرسی و با مشارکت معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و دیوان محاسبات کشور تدوین و تصویب شده است. براین اساس تعاریف عناصر صورت های مالی نیز مبتنی بر این استانداردها و ماده (77) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت خواهد بود. در این مقاله چند توضیح مکمل وجود دارد که میتوانند برای بررسی ارزش حسابرسی عمومی استفاده شوند. شواهد تحقیق و تاریخچه عموما با توضیحات کنترل وکالت (نمایندگی) و مدیریت سازگار است. در حالی که شواهد تحقیق حاکی از آن است که حکمرانی تاثیر متفاوتی در بخش عمومی در مقایسه با خصوصی دارد. فرضیه تایید نیز به طور بالقوه مرتبط است. مروری بر تاریخچه توسعه توابع حسابرسی بخش عمومی نشان می دهد که حداقل برخی از پیشرفت ها با توضیحاتی مانند نظریه نمایندگی و کنترل مدیریت سازگار هستند. حسابرسی در بخش عمومی منطقه ای است که در آن تحقیقات بیشتری ارزشمند است. این مقاله با بحث درباره مسایل برای تحقیقات بیشتر به پایان می کند.

کلیدواژه ها

حسابرسی،دولت،بخش عمومی،تاریخچه حسابرسی،حسابرسی دولتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.