تاثیر پدیده جهانی شدن بر سیاست های فرهنگی و آموزشی ایران

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی توسعه اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: SDCO01_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 354
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس کیخا

کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی،واحد زابل،دانشگاه آزاد اسلامی،زابل، ایران

علی بصیری نیا

دکترای علوم سیاسی و عضو هییت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، زاهدان، ایران

چکیده

این تحقیق با استفاده از روش توصیفی تحلیلی با منابع کتابخانه ای به تاثیر پدیده جهانی شدن برسیاست های فرهنگی و آموزشی ایران می پردازد و هدف از انجام آن بیان و تشریح تاثیرات پدیدهجهانی شدن بر سیاست های فرهنگی و آموزشی ایران است و به دنبال این پرسش است که پدیدهجهانی شدن چه تاثیری بر سیاست های فرهنگی و آموزشی ایران گذاشته است فرضیه تحقیق ایناست که به نظر می رسد با توجه به موقعیت خاص ایران در زمینه ی جهانی شدن سیاست هایفرهنگی و آموزشی ایران دچار فرصت ها و چالش هایی شده است. نتایج به دست آمده در این تحقیقبیان می کند که جهانی شدن پدیدهای بیگانه و بی تاریخ در جامعه ما نیست و جنبه های گوناگونفرهنگی و آموزشی را علاوه بر جنبه اقتصادی در ایران تحت تاثیر خود قرار میدهد. پذیرشجهانی سازی به خصوص در عرصه آموزش و پرورش، مستلزم حضور فعال و مشارکت مبتنی بر منافع ومصالح ملی است و در بعد فرهنگی برای ما که از گذشته ای با پشتوانه قوی تاریخی فرهنگی و نیزدین اسلام که مخاطب جهانی وارد یک فرصت است و می توانیم از آن برای معرفی فرهنگ ایرانی –اسلامی بهره بگیریم.

کلیدواژه ها

سیاست ، جهانی شدن ، ایران ، فناوری ، آموزش ، فرهنگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.