تاثیر دیدگاه پدیدار شناسی هوسرل در مطالعات شرق شناسی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی شرق شناسی، مطالعات ایرانی و بیدل پژوهی
  • کد COI اختصاصی: OSPL02_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 482
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرناز بهروزی

استادیار دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی

سکینه طاهرخانی

دانشجوی دکتری تاریخ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

طیبه کاظمی ابیازنی

دانشجوی دکتری تاریخ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

زهرا مباشر امینی

دانشجوی دکتری تاریخ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

چکیده

پدیدار شناسی هوسرل تلاش می کند تا ما را متوجه این نکته سازد که پدیده ها حضوری مستقل و خارج از انسان ندارند ، در چنین نظامی ، مفهوم واقعی پدیده ها تابع دریافتی است که ما در عمل، با آنها ارتباط داریم. نظام پدیدار شناختی هوسرل در صدد است تا ما را متوجه اصل پدیده ها کند و چنین امری با رجعت به آنچه که جوهر پدیده ها نامیده می شود به دست می آید.موضوع اساسی در تحقیق حاضر ، تاثیر دیدگاه پدیدار شناسی هوسرل در مطالعات شرق شناسی است، نگارنده با استفاده از روش توصیفی –تحلیلی به بررسی منابع و اطلاعات موجود پرداخته و تا حد امکان کوشیده است منابع تحقیقی و پژوهش های صورت گرفته را با منابع اصلی مقایسه کند و در صورت وجود اختلاف به بررسی و نقد آنها بپردازد.یافته های پژوهش حاضر، بر این نکات تاکید دارند که پدیدار شناسی می خواهد از مرحله شناخت عینیات و اعراض فراتر رفته به فهم هستی ذاتی اشیاء دست یابد

کلیدواژه ها

پدیدار شناسی، شرق شناسی ، هوسرل، آنه ماری شیمل ، هانری کربن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.