تدوین مدلی جهت تبیین هویت در ارتباط با آسیب های اینترنتی دانش آموزان و ارایه راهکارها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: NERA03_322
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 482
نویسندگان
آموزش و پرورش بابل- کارشناس ارشد آموزش ایتدایی
آموزش و پرورش بابل- کاردانی آموزش ابتدایی
آموزش و پرورش بابل- کارشناس ارشد مدیریت تربیت بدنی
چکیده
گسترش فرایند فناوری اطلاعات و ارتباطات، منجر به تحول و دگرگونی در ابعاد مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی شده است. ویژگی های جامعه شبکه ای همچون اقتصاد، اطلاعاتی، فرهنگ مجازی و کاهش اهمیت زمان و مکان در تعاملات اجتماعی، ویژگی متمایز به هزاره سوم بخشیده است که اصل بنیادین آن اهمیت محوری فرد در عرصه فعالیت های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی با بهره گیری از ابزارهای نوین ارتباطی و اطلاعاتی است. گسترش فناوری اطلاعاتی و ارتباطی و شبکه های ماهواره ای، گسترش راه های ارتباطی و رشد کافی نت ها و کلوپ های مختلف در منطقه و رشد شهرنشینی از پدیده های هستند که به تغییرات عمده ای در ارزش ها و نگرش ها و شیوه های زندگی افراد منجر گشته و تغییرات هویتی، بویژه در دانش آموزان و جوانان ایجاد کرده است. این مقاله ضمن بررسی نظرات جامعه شناختی فناوری اطلاعات، اینترنت و هویت فرهنگی دانش آموزان، نوجوانان و پدیده اعتیاد به اینترنت، ابعاد شناختی و ارزشی هویت، اینترنت و هویت نوجوانان در مدارس، در پایان پشنهادها و راهکارهایی در جهت بهبود آموزش و ارتقای کیفی محتوای برنامه درسی به هویت در راستای علمی و کاربردی و توجه بیشتر به آسیب های اینترنتی بین دانش آموزان ارایه می شود.کلیدواژه ها
اینترنت، هویت دانش آموزان، فرهنگ، نظام آموزشیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.