بررسی اثر واحدهای سنگی بر کیفیت آب در قنات‌های میامی

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی منابع آب با رویکرد منطقه ای
  • کد COI اختصاصی: ICWR01_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1025
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه عباسی

دانشجوی کارشناسی ارشد آب شناسی، دانشکده زمین شناسی، دانشگاه صنعتی شاهرود

غلامحسین کرمی

استادیار دانشکده زمین شناسی، دانشگاه صنعتی شاهرود

چکیده

منطقه مورد مطالعه در شرق شاهرود در بخش میامی قرار دارد. در این تحقیق، شش رشته قنات مختلف مورد بررسی قرار گرفت. به منظور ارزیابی کیفی آب قنات‌های منطقه از هدایت الکتریکی به عنوان مهم‌ترین معیار که تحت تاثیر زمین‌شناسی منطقه می‌باشد، استفاده شده است. برای تمام قنات‌ها مقادیر هدایت الکتریکی در محل نمونه‌برداری در زمان‌های مختلف اندازه‌گیری شد. نتایج نشان داد که قنات‌های دره‌ای دارای هدایت الکتریکی بالاتری نسبت به قنات‌های کوهپایه‌ای هستند. اما قنات زیدر به دلیل اثر تشکیلات زمین‌شناسی دارای بالاترین میانگین هدایت الکتریکی و قنات کوهپایه‌ای ابراهیم آباد به دلیل وجود کوه‌های آهکی دارای کمترین میانگین هدایت الکتریکی می‌باشد. به علاوه ملاحظه می‌شود که تغییرات هدایت الکتریکی در قنات‌های منطقه ناچیز می‌باشد.

کلیدواژه ها

قنات‌های دره‌ای، قنات‌های کوهپایه‌ای، هدایت الکتریکی، میامی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.