تحلیلی بر وضعیت توافق فکری انگیزه های کاری بین کارمندان و اساتید با مدیران بر مبنای نیاز (مورد مطالعه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICMBTU02_148
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 316
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

گلنار شجاعی باغینی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود ، دانشکده علوم انسانی ، گروه مدیریت دولتی ، شاهرود ، ایران

چکیده

هدف تحقیق حاضر شناسایی وضعیت توافق فکری انگیزه های کاری بین مدیران با کارمندان و اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود می باشد. فرضیه اصلی تحقیق حکایت از تفاوت معنی دار بین ارزش گذاری انگیزه های کاری توسط اساتید و کارمندان با حدس و پیش بینی مدیران دارد. انگیزه های مورد بررسی عبارتند از: ابزار و شرایط کاری خوب، مشارکت در محیط کار، انضباط و نظم جدی و محترمانه، قدر دانی از تلاش افراد، صداقت و یکرنگی مدیریت، حقوق و مزایای مکفی، ترقیو پیشرفت در محیط کار، درک دوستانه مدیریت نسبت به مشکلات افراد، امنیت شغلی، علاقه به کار. روش تحقیق بکار گرفته شده توصیفی از نوع پیمایشی و با هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری این پژوهش را مدیران ، اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با 400 نفر تشکیل می دهند. حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی- مورگان شامل 196 نفر باروش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده تعیین شدند. جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه، مصاحبه و به تصویر کشیدنآنچه که آزمودنی ها درباره ی سازمان شان می پندارند، صورت گرفته است. پرسشنامه مورد استفاده استاندارد می باشد که توسط لارنس لیندهال تهیه گردیده است و ده عبارت این پرسشنامه در حقیقت ده انگیزه کاری مختلف را مورد مطالعه قرار می دهد.روایی آن با توجه به استاندارد بودن مورد تایید است و پایایی آن از طریق آزمون آلفای کرونباخ برابر با 95 / 0 مورد محاسبه قرارگرفت که حکایت از قابلیت اعتماد علمی ابزار حمع آوری اطلاعات دارد. داده های به دست آمده از پرسشنامه ها با استفاده از آزمون های کالماگروف -اسمیرنوف، یومان و یتنی و کروسکال والیس تجزیه و تحلیل گردید. نتایج این پژوهش نشان داد بیندیدگاه اساتید و کارمندان نسبت به انگیزه های کاری و حدس و پیش بینی مدیران تفاوت معناداری وجود دارد.

کلیدواژه ها

شرایط کاری، مشارکت، احترام، قدر دانی، صداقت، حقوق مکفی، پیشرفت، درک دوستانه مدیریت، امنیت شغلی، علاقه به کار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.