سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری بالینی کودکان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECIT01_118
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 576
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی روحانی فر

کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار

معصومه صادق پور

دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری، دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه اصفهان

چکیده

سیستمهای پشتیبانی تصمیم گیری بالینی پیشرفته ترین نوع حمایتهای بالینی میباشد و جهت یاری رساندن به پزشکان در تصمیم گیری است. پزشکان بخش کودکان در محیط های منحصر به فردی هستند که مقدار زیادی از اطلاعات در مورد کودکان بیمار جمع آوری شده است و تصمیم های دقیق، برای ارایه مراقبتهای بهداشتی با کیفیت بسیار مهم است. بسیاری از ابزارهای پشتیبانی تصمیم گیری بالینی به عنوان کمکهای تشخیصی، هشدارهای ایمنی و توصیه های خودکار برای مدیریت بیماری مورد استفاده هستند.برخی از استفاده ه ای سیستم پشتیبانی تصمیم گیری بالینی باعث کاهش چشمگیر عوارض جانبی و هزینه های بهبود بیماری میباشد.ابزارهای سیستم پشتیبانی تصمیم گیری بالینی در پرونده ه ای الکترونیکی بیمار برای محققان نیز فرصتی را فراهم مینماید تا بررسی آنها، تصمیم های آتی بهتری را اتخاذ و آن را از طریق اینترنت به اشتراک بگذارند. سیستم پشتیبانی تصمیم گیری بالینی کودکان به طور فزایندهای در مراقبتهای حیاتی کودکان مورد استفاده قرار میگیرد. بهبود در مراقبتهای بهداشتی در زمینه ه ایی نظیر پایبندی به دستورالعملها و کاهش خطاهای پزشکی نشان داده شده است، اما گزارشهای مربوط به پیشرفت معنیدار در نتایج بیماران تا به امروز نادر بوده است. با این حال، با پیشرفت تکنولوژی و پذیرش وسیع ابزارها، سیستم پشتیبانی تصمیم گیری بالینی کودکان توانایی تغییر دادن داروهای مراقبتهای حیاتی با تشخیص بهتر، نظارت، پیش بینی خطر و درمان را دارد. ارتقاء و بهبود در جنبه های متعدد مراقبت از بیماران، از طریق ابزارهای سیستم پشتیبانی تصمیم گیری بالینی کودکان میتواند منجر به نتایج بهتر شود.

کلیدواژه ها

خطاهای پزشکی، سیستم پشتیبانی تصمیم گیری بالینی کودکان، کودکان، مراقبتهای بهداشتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.