ضرورت تجدید نظر در منابع انرژی و جایگزینی انرژیهای نو (انرژی زمین گرمایی)
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی جغرافیدانان جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICIWG04_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3399
نویسندگان
دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی زاهدا
دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی زاهدا
دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی زاهدا
چکیده
تحولات جهانی در زمینه توجه به حفظ محیط زیست و فناپذیر بودن منابع فسیلی، گرایش به استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر را سرعت بخشیده و روز به روز توج ه بیشتری را به خود معطوف میکند. عواملی همچون کاهش طول عمر منابع انرژی فسیلی در کنارو عنو افملزای ی ه ش مجچ معیت و رشد اقتصادی، افزایش آلودگی هوا و محیط زیست لزوم استفاده از منابع انرژی های نو و تجدید پذیر را با توجه به توجیه اقتصادی آنها ضروری میسازد . ایران یکی از کشورهایی است که برروس کمربند انرژی زمین گرمایی واقع شده و دارای پتانسیل بالایی از نظر انرژی زمین گرمایی می باشد . ایران با داشتن منابع بسیار غنی در زمینه انرژیهای تجدید پذیر، مستعد بکارگیری بهینه اینگونه انرژیها بوده و در برنامه ریزی ها وسیاست گذاریهای انرژی کشور، بایستی جایگاه ویژه ای را برای آن اختصاص داد.در منابع انرژی تجدید پذیر و تجدید ناپذیر صورت گرفته و مزایا و مشکلات آنها بررسی گردیده و لزوم استفاده از آنها بیان گردیده است . آنگاه منابع انرژی تجدید پذیر زمین گ رمایی، خصوصیات، ویژگیها، کاربردها، مزایا و محدودیت های آن بحث گردیده و سپس جایگاه آن در سبد انرژی کشورهای مختلف جهان بررسی گردیده و مقایسه ای با وضعیت آن در ایران صورت گرفته است.کلیدواژه ها
انرژی زمین گرمایی، انرژیهای تجدید پذیر، انرژیهای نو، منابع انرژیمقالات مرتبط جدید
- الگوهای معماری بومی در اقلیم گرم و خشک و سرد
- معیارهای طراحی مسکن همساز با اقلیم نواحی کوهستانی
- بررسی سیستماتیک عملکرد بانک های سبز در کاهش اثرات زیست محیطی: تحلیل و ارزیابی روش ها و نتایج
- بررسی انواع جلبک های ضد باکتری و عملکرد ویژه آن ها در حفظ پایدار محیط زیست
- تحلیل فضایی ریزگردها و اثرات جغرافیایی آن در منطقه بمپور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.