بررسی نگرش مدیران سازمان های دولتی نسبت به قانون مدیریت خدمات کشوری
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و حسابرسی پویا
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF03_551
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 717
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت، واحد الکترونیکی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
استادیار، گروه مهندسی صنایع مدیریت سیستم و بهره وری، دانشکده علوم و فنون هوایی، دانشگاه شهید ستاری، تهران، ایران
استادیار، گروه مدیریت، دانشکده مدیریت، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران
چکیده
خط مشی های عمومی سازوکارهای حکمرانی ملی نظام های سیاسی هستند. دولت ها اراده ملی را در پرتوخط مشی های عمومی متجلی می کنند. اگر نسخه تدوینی این خط مشی ها تنها با تمرکز بر مسایل و مشکلات، ملاحظات علمی وسیاسی شکل گرفته باشد، کماکان دردهای ملی را دوا نخواهد کرد مگر اینکه مرحله اجرای خود را با موفقیت طی کند و لازمهاین موفقیت آگاهی تدوین کنندگان خط مشی از نگرش مجریان است. برقراری ارتباط منطقی و مناسب بین تدوین کنندگان ومجریان خط مشی یکی از راه های توسعه کشورها محسوب می شود و باعث خواهد شد نظرات کارکنان در سطح سازمان ها ودیدگاه های مردم در سطح جامعه به نحوی در خط مشی گذاری و تدوین قوانین دخالت داده شود پژوهش حاضر با هدف پاسخبه سوال نگرش مدیران سازمان های دولتی ایران نسبت به قانون مدیریت خدمات کشوری چیست انجام شد. وجه تمایزپژوهش حاضر با سایر مطالعاتی که تاکنون در این زمینه انجام شده است، توجه به تمام مفاد قانون در ارتباط با نگرش افرادنسبت به قانون و بررسی آنها در یک الگوی جامع و منسجم است. از طرفی مطالعات انجام شده در ایران بدون آنکه بهمشکلات تدوین قانون بپردازند، بر موانع اجرای قانون تمرکز داشته اند. همچنین شیوه نگرش افراد در سازمان امری است که در تحقیقات پیشین مغفول مانده است. این پژوهش با اتخاذ یک رویکرد جامع از طریق پیمایش در میان مدیران سازمان اموراداری و نظرجویی از آنها در صدد شناسایی نگرش نسبت به مفاد قانون مدیریت خدمات کشوری برآمد. نتایج حاصل ازیافته های مربوط به فرضیهی پژوهش نشان داد نگرش مدیران نسبت به قانون مطلوب بوده است. بر اساس یافته های توصیفی،اکتشافی این تحقیق، هر سازمان و نهاد دولتی دیگر می تواند با سنجش نگرش اعضای سازمان خود نسبت به قانون در صددشناسایی نقاط ضعف قانون برآید. به نظر می رسد بدون اصلاح قانون با مبانی نظری ای که متناسب با نظام اداری کشور باشد،تحول نظام اداری بسیار ناممکن می نماید.کلیدواژه ها
قانون مدیریت خدمات کشوری، نگرش مدیران، خط مشی های عمومیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.