مطالعه و شناسایی اثرات متقابل خلاقیت و یادگیری بر نوآوری دانشگاه ها مورد مطالعه شهر تهران

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی اندیشه های نوین و خلاق در مدیریت،حسابداری مطالعات حقوقی و اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ACLAW01_515
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 355
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدعلی نبوی چاشمی

دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد بابل

محدثه معصومی

دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی – مالی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد بابل

چکیده

همان طور که می دانید اهمیت تحقیق به ضرورت یادگیری سازمانی به محیط ناپایدار امروز بر می گردد. سازمانها قبلا در محیطی پایدار به سر می بردند و وقایع آینده تقریبا قابل پیش بینی بود؛ به طوری که مدیران می توانستند در شرایط مطمین برنامه ریزی کنند. از طرفی نوآور بودن یک سازمان، یکی از رویدادهای اساسی است که امروزه سازمانها با آن دست به گریبان هستند. در چنین شرایطی، افزایش قابلیت های یادگیری اعضای سازمان میتواند بهترین راه برای بقای موفقیت در بلند مدت و همچنین پاسخ به تهدیدات و بهره برداری از فرصت ها و ایجاد نوآوری به شکل های مختلف باشد .در محیط کسب و کار سنتی، قابلیت های یادگیری و خلاقیت، عوامل تعیین کننده ای برای تحریک سطح نوآوری می باشند. با این حال، تعجب آور است که آیا همین پدیده در موسسات آموزش عالی نیز وجود دارند یا نه. در این تحقیق از روش نمونه گیری تصادفی هدفمند استفاده شده که شامل 150 مدرس از همه دانشگاه ها در استان تهران می باشد. نتایج نشان می دهند که هر دو متغیر می توانند نوآوری سازمانی را به طور جزیی و همزمان تحت تاثیر قرار دهند. هیچ دسته متفاوتی در زمینه این متغیرها درموسسات آموزش عالی دولتی و خصوصی وجود ندارد. یک سری بررسی ها و پیشنهادات نیز به منظور افزایش تحقیقات و مدیریت دانشگاه ها ارایه شده است.

کلیدواژه ها

قابلیت یادگیری سازمانی ، خلاقیت سازمانی، نوآوری سازمانی، دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.