ردیابی جریان، کاربردها و تجربه ها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: بیستمین همایش صنایع دریایی
  • کد COI اختصاصی: NSMI20_101
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 448
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بابایی ملکشاه

دانشجوی فیزیک دریا، دانشگاه تربیت مدرس

سید علی آزرم سا

دانشیار، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

در مطالعات مربوط به جریان سیال، دو نگرش مستقل به فرایند جابجایی، منجر به دو روش کاربردی در زمینه مطالعات جریان گردیده است. این دو روش عبارتند از روش اولر و روش لاگرانژ، دو منطق مستقل بررسی مقادیر جریان در نقاط ثابت و تحلیل حرکت نقاط در مسیر جریان به ترتیب مبنای دو روش اولر و لاگرانژ می باشد. در روش لاگرانژ، تحلیل جریان براساس نتایج ردگیری مسیر شناورهای بر آب انجام می شود. این روش در تحلیل جریان های سطحی کاربرد بیشتری دارد و لذا عمدتا سرعت سطحی جریان برداشت می شود. برای کنترل اطلاعات خصوصا برداشت کلی از سرعت جریان در لایه های سطحی سیال، استفاده از شیوه ردیابی شناورها مبتنی بر دیدگاه لاگرانژین ضروری است. روش پیشرفته آن با استفاده از دریفترها که به صورت به هنگام با ماهواره ها در ارتباط هستند و موقعیت جغرافیایی آنها را ثبت می نمایند انجام می گردد، اما روش ساده و کم هزینه آن توسط یک دستگاه جی پی اس و یک شناور قابل انجام می باشد که به شرح آن پرداخته خواهد شد. در این مقاله، کاربردها و تجربیات مختلف ردیابی جریان، که در خارج و داخل کشور انجام شده است بررسی و ارایه می گردد.

کلیدواژه ها

ردیابی جریان، لاگرانژین، کاربردها و تجربه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.