بررسی فرآیند بهینه سازی حمل و نقل دریایی به منظور اجتناب از سرمایه گذاری های مضاعف در بندر بوشهر
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: بیستمین همایش صنایع دریایی
- کد COI اختصاصی: NSMI20_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 592
نویسندگان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی خارگ
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی خارگ
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی خارگ
چکیده
براساس مطالعات سازمان توسعه و تجارت جهانی، 11 میلیارد تن کالا از طریق حمل و نقل دریایی جابجا و در بنادر مختلف جهان تخلیه و بارگیری شده است. سرمایه گذاری در توسعه این صنعت با توجه به حجم بالای سرمایه باید به صورت بهینه انجام گیرد. در این تحقیق، وضعیت سرمایه گذاری در بندر بوشهر از نظر نطابق با اهداف پیش بینی شده این بندر مورد بررسی قرار گرفته است. این تحقیق بصورت آمیخته اکتشافی انجام گرفته است. پس از شناسایی انواع سرمایه گذاری ها در بنادر با استفاده از ادبیات تحقیق، پرسشنامه تحقیق طراحی و توسط 50 نفر از کارشناسان بندری و امور دریایی بندر بوشهر پاسخ داده شدند. روایی تایید شده پرسشنامه ها از نوع صوری محتوایی و پایایی آن با توجه به مقدار 0/921 که بوسیله ی آلفای کرونباخ بدست آمد مورد تایید قرار گرفته است. با توجه به غیر نرمال بودن داده ها در آزمون کجی کشیدگی از آزمون کای مربع برای تجزیه و تحلیل استنباطی سوالات تحقیق استفاده شد. یافته های تحقیق نشان می دهد که قسمت های اداری امور بندری دارای بیشترین احتمال سرمایه گذاری مضاعف مخصوصا در حوزه فناوری اطلاعات و نرم افزارهای طراحی شده می باشد و بخش تخلیه و بارگیری کمترین دارای سرمایه گذاری مضاعف می باشد.کلیدواژه ها
حمل و نقل دریایی سرمایه گذاری بهینه سازیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.