بررسی روش های مختلف احیا کردن مقاومت لغزشی سطوح صیقل یافته آسفالتی و تعیین جایگاه استفاده از آنها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: فصلنامه جاده، دوره: 50، شماره: 96
  • کد COI اختصاصی: JR_ROAD-50-96_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 455
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا سلیمانی کرمانی

استادیار مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی تهران ایران

چکیده

احیا کردن بافت از دست رفته روسازی جاده ها یکی از انواع راهکارهای مهم نگهداری بزرگراه های پر ترافیک است حتی با پیشرفته ترین مصالح ساختمانی و فناوری های امروزه، بزرگراه های شلوغ در نهایت به دلیل ترافیک بیش از حد و اثرات آب و هوایی مقاومت لغزشی خود را از دست می دهند. باران، برف و یخ همراه با حجم زیاد تردد وسایل نقلیه، می تواند سطح جاده ها را از بین ببرد و یا صیقلی نماید. از دست رفتن اصطکاک به معنی عدم توقف خودرو در فاصله ایمن است و هنگامی که فاصله توقف افزایش یابد موقعیت خطرناک به وجود می آید و منجر به تصادف می گردد نقاطی در جاده ها، میادین و.. وجود دارند ه به دلایل صیقلی شدن نیاز به احیا کردن مقاومت لغزشی دارند. جاده هایی که برای بازگردانان ویژگی های لغزشی اسفالت عملیات احیا کردن اجرا شود به نوبه خود از سطح بالاتر ایمنی برخوردار می گردند. در حال حاضر با استفاده از تکنیک های چندگانه، می توان دوباره از سطح موجود استفاده نمود که بسیار هم مقرون به صرفه است و نیاز به اجرای روسازی جدید نمی باشد در این مقاله روش های مختلف احیا کردن مقاومت لغزشی سطوح آسفالتی صیقل یافته پرداخته شده و جایگاه استفاده از هر روش تعیین شده است.

کلیدواژه ها

مقاومت لغزشی، احیا کردن، ضریب اصطکاک، صیقلی شدن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.