آزمایش غیرمخرب در شناسایی حفره درون مواد

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید
  • کد COI اختصاصی: ICME08_236
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1107
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن دشتی اردکانی

کارشناس ارشد طراحی کاربردی

چکیده

در تحقیق حاض ر مساله معکوس در شناسایی حفره درون یک جسم الاستیک دو بعدی با انجام آزمایش کشش مورد بررسی قرار گرفته شده است . بدین منظور از تلفیق روش های المان مرزی، الگوریتم ژنتیک و گرادیان مزدو ج استفاده شده است . اساس روش بر مبنای مینیمم سازی تابع هدفی است که به صورت مجموع مربعات تفاضل جابه جایی محاسبه شده و جابه جایی اندازه گیری شده از آزمایش کشش بر روی مرز خارجی جسم تعریف می گردد . مینیمم سازی تابع هدف با استفاده از روش گرادیان مزدو ج صورت می گیرد . با توجه به بد وضع بودن مساله معکوس و نیاز به حدس اولیه مناسب در روش ه ای بهینه سازی محلی، در این مقاله مدلی فراابتکاری بر پایه الگوریتم ژنتیک ب ر ای تعیین حدس اولیه مناسب ارائه می شود . با تعیین حدس اولیه مناسب، ادامه کار به روش گرادیان مزدوج واگذار شده، موقعیت و هندسه حفره بدرستی مشخص می شود. از عمده موارد کاربرد این تحقیق در صنایع ریخته گری است.

کلیدواژه ها

روش المانهای مرزی – آزمایش غیر مخرب – الگوریتم ژنتیک – روش گرادیان مزدوج - حفره

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.