بررسی رویکردهای کاهش احتمال گرسنگی در الگوریتم های زمانبندی MLQ و MLFQ

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس سالانه ملی مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ARGCONF04_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 865
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزانه هوشمند

گروه کامپیوتر، دانشکده مهندسی، واحد شیروان، دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

امروزه با رشد سریع برنامه هایی که زمان اجرایی آن ها محدود است، مبحث زمان بندی پردازنده به یک امر بسیار مهم برای سیستم عامل ها بدل شده است که کارایی سیستم های عامل چند وظیفهای بسیار وابسته به الگوریتم زمانبندی استفاده شده توسط CPU است. انتخاب نوع سیاست زمانبندی به عواملی همچون زمان پاسخ، میانگین زمان و همچنین گرسنگی پردازه بستگی دارد. در این مقاله به نحوه عملکرد زمانبندی صف چند سطحی و نسخه بهبود یافته آن یعنی صف چند سطحی با قابلیت بازخورد پرداخته شده است. یکی از مشکلات موجود در الگوریتم MLQ احتمال ایجاد گر سنگی پردازه ها در صف های اولویت پایین ا ست که در ن سخه ا صلاح شده آن سعی شده تا با جابجا کردن پردازه ها میان صف ها بر این م شکل غلبه شود. جهت بهبود عملکرد سی ستم و افزایش کارایی این الگوریتم راهکارهای مختلفی مطرح شده ا ست که هدف از این مقاله برر سی رویکردهای کاهش احتمال گرسنگی در پردازه های موجود در صفهای پایین تر، به ویژه در پایین ترین صف الگوریتم است که تمام این راه کار ها در جهت افزایش کارایی الگوریتم می باشد.

کلیدواژه ها

الگوریتم های زمانبندی، صف چند سطحی، گرسنگی، صف چند سطحی با قابلیت بازخورد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.