نقش دست سازهها بر تدریس مفهوم کسر مقطع ابتدایی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس آموزش و کاربرد ریاضیات
  • کد COI اختصاصی: MATH02_088
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 715
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه باقرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واحد بهبهان

نوروز هاشمی

بخش ریاضی،دانشگاه فرهنگیان،ایران

چکیده

بحث در روش تدریس ریاضی به زمان ما منحصر نمیشود. از هنگامی که تدریس ریاضی مطرح بوده است، روش تدریس آن نیز مورد بحث و مطالعه بوده است. با مطالعه تاریخ آموزش و پرورش، ملاحظه میشود که همواره دو نوع آموزش درمقابل هم قرار داشته-اند. دسته اول، روش های تدریس سنتی، که در گذشته های دور به کار می رفته اند و دسته دوم، روشهای مبتنی بر یافته-های روانشناسی است که به طور عمده از قرن بیستم به بعد تکوین یافته اند و به روشهای جدید شهرت دارند. از میان روشهای سنتی می توان از روش سقراطی و روش مکتبخانه ای در ایران و دیگر کشورهای اسلامی نام برد. از روشهای جدید در تدریس ریاضی میتوان به روش توضیحی، روش سخنرانی، روش اکتشافی، روش حل مساله، روش بحث در کلاس، روش پرسش و پاسخ، روش فعال، روش قیاسی و استقرایی آموزش مهارتهای فراشناختی نام برد. بحث اصلی در این پژوهش نقش دست سازه ها بر تدریس مفهوم کسر مقطع ابتدایی میباشد و به بررسی موارد می پردازد و با روشی را جهت پیشبرد هدف بهبود معیشت یا رفاه در جامعه بشری یا بهبود وضعیت در سازمانها ارایه می دهد. از طرفی با توجه به توصیفی – پیمایشی بودن این پژوهش پارامترهای جامعه بررسی می شوند. در اینجا پژوهشگر با انتخاب نمونه ای که معرف جامعه است به بررسی متغیرهای پژوهش می پردازد. لذا در این پژوهش از پرسشنامه محقق ساخته استفاده میشود که این پرسشنامه توسط دانش آموزان مدرسه شهید نهایی (2) پاسخ داده میشود و در نهایت با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد.

کلیدواژه ها

دست سازهها، کسر، مهارتهای فراشناختی، نرم افزار SPSS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.