خنک کاری ماژول فتوولتاییک با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده و ماژولTEG

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس انرژی های تجدید پذیر و تولید پراکنده ایران
  • کد COI اختصاصی: ICREDG06_134
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1502
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مناف جعفری

دانشجوی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی،

حجت درگاهی اودولو

دانشجوی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی،

بهروز میرزایی ضیاپور

استاد دانشگاه محقق اردبیلی،

چکیده

محدود بودن سوخت های فسیلی و مشکلات آلودگی آنها، همواره بشر را به سوی استفاده از انرژی های تجدید پذیر سوق داده است.در این میان انرژی خورشیدی به عنوان مهمترین نوع انرژی های تجدید پذیر شناخته می شود. بهره گیری از ماژول های فتوولتاییک راهکار مناسبی برای استفاده از انرژی خورشیدی است اما همواره یکی از مشکلات اصلی ماژول های فتوولتاییک این است که با افزایش دمای سطحشان، بازدهی آن ها کاهش مییابد. در این مقاله از مواد PCM ، به منظور تثبیت دمای سطح عملکردی ماژول و همچنین از قطعات ترموالکتریک ژنراتور (TEG) برای بکارگیری مناسب از گرمای اضافی، استفاده شده است.

کلیدواژه ها

انرژی خورشیدی،ماژول فتوولتاییک،خنک کاری،مواد .PCM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.