ارایه مدل زمان بندی جهت المپیادهای ورزشی با احتساب ورزشگاه های چندمنظوره و با حفظ توزیع یکنواخت حساسیت و پیوستگی مسابقات در طول مدت برگزاری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستم­ها
  • کد COI اختصاصی: ICISE04_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 540
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدعلی مومن زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت ، دانشگاه صنعتی سجاد مشهد

محسن باقری

استادیار، دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت ، دانشگاه صنعتی سجاد مشهد

چکیده

رویدادهایی مانند مسابقات المپیک، جام جهانی فوتبال و تورنمنت های بزرگ تماشاچیان و بینندگان تلویزیونی بسیار زیادی دارند. ورزش ها تبدیل به یک تجارت بزرگ شده اند. بسیاری از کشورها و شهرها برای کسب حق برگزاری رویدادهای بزرگی نظیر مسابقات المپیک و جام جهانی فوتبال باهم نبرد می کنند. از این رو ارایه یک مدل زمان بندی با احتساب محدودیت های محل برگزاری و توزیع یکنواخت مسابقات حساس در طول مدت برگزاری ، باعث پوشش حداکثری مخاطبان و کسب درآمد بیشتر برای میزبان می-شود که از اهمیت ویژه ای برخوردار است. استفاده از سالن ها و استادیوم های ورزشی چند منظوره در مسابقاتی نظیر المپیک مرسوم و اجتناب ناپذیر است و محاسبه این محدودیت در مدل زمان بندی موجب مقرون به صرفه تر شدن هزینه های میزبان می شود و تاکنون فقط مدل هایی در خصوص برگزاری اینگونه مسابقات بصورت کلی ارایه شده است و در بین این مقالات محدودیت استفاده از سالن ها و استادیوم های چند منظوره مورد بررسی واقع نشده اند و نیاز به پژوهش در این زمینه به شدت احساس می شود. در این مقاله یک مدل برنامه ریزی غیرخطی عددصحیح مختلط که دارای اهداف توزیع یکنواخت مسابقات حساس و کمینه سازی تعداد سوییچ سالن های چند منظوره می باشد را ارایه کرده ایم و در نهایت مدل ارایه شده را بروی یک نمونه موردی با ابعاد قابل قبول (مسابقات جام رمضان شهرستان طبس) در نرم افزارگمز (24.8.2GAMS) پیاده سازی و عملکرد مدل تحلیل شده است.

کلیدواژه ها

زمان بندی ورزشی، مدیریت رویدادهای ورزشی ، سالن های چند منظوره ، برنامه ریزی ریاضی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.