بررسی پیشراننده مگنتوهیدرودینامیکی در شناورها با بهینه سازی پارامترسیال ورودی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنگره بین المللی علوم مهندسی و توسعه شهری پایدار
- کد COI اختصاصی: DTUCONF01_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 831
نویسندگان
کارشناسی ارشد هیدرومکانیک دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره)-نوشهر
عضوهییت علمی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره)-نوشهر
کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد قایمشهر
چکیده
هیدرودینامیک مغناطیسی شاخه ای نسبتا جدید ولی مهم از دینامیک سیالات می باشد. این مبحث با اثر متقابل سیالات هادی الکتریسیته و میدان های الکترومغناطیس سروکار دارد. زمانی که سیال هادی الکتریسیته در حضور میدان مغناطیسی حرکت می نماید، میدان الکتریکی و در نتیجه جریانی ممکن است ایجاد شود و اثر متقابل این جریان و میدان مغناطیسی باعث اعمال نیرویی به سیال می شود استفاده از مگنتوهیدرودینامیک برای پیشراندن فلزات مایع یکی از موضوعاتی است که از همان اوایل کشف مگنتوهیدرودینامیک موردتوجه قرار گرفت. در پیشرانش مگنتوهیدرودینامیکی از انتقال انرژی به سیال به شیوه های غیر مکانیکی استفاده میشود. این انتقال انرژی بدین معناست که در این مکانیسم، اجزای متحرک وجود نداشته و در نتیجه مشکلات ناشی از تماس و اصطکاک قطعات، همچنین تولید صدا برطرف میشود. کاهش خطر انسداد، آسان بودن پروسه ساخت و افزایش عمر قطعات، از دیگر مواردی می باشند که باعث گسترش این شیوه از انتقال انرژی به سیال و یا ایجاد پیشرانش در ابزارهای مختلفی از جمله میکروپمپها و شناورها شده است. در مطالعه پیشرو ضمن تشریح چگونگی عملکرد سیستم پیشراننده یا تراستر مگنتوهیدرودینامیکی با استفاده از تصحیح سیال ورودی، اثر پارامترهای مختلف از جمله سیال در هنگام طراحی مورد بررسی قرار میگیرد.کلیدواژه ها
مگنتوهیدرودینامیک، نیروی محرکه دریایی، هیدرومغناطیس، نیروی لورنتس، موتورها با نیروی محرکه پلاسمامقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.