حذف پرش هیدرولیکی در محدوده تبدیل جریان فوق‌بحرانی به زیر بحرانی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCCE05_385
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2027
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین ربیعی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده عمران دانشگاه صنعتی اصفهان

عبدالرضا کبیری سامانی

استادیار دانشکده عمران دانشگاه صنعتی ا صفهان

چکیده

از آنجا که تشخیص محدوده پرش هیدرولیکی به علت وجود جریانهای آشفته و تشکیل گردابهای کوچک و همچنین هوای محبوس شده امری بسیار مشکل می باشد محل وقوع پرش با کوچکتری تغییر در اعمال بالا دست و پایین دست دچار تغییر می شود. همچنین طول پرش به عنوان یکی از پارامترهای حساب در طراحی بوده و در حالت کلی با استفاده از تحلیلهای ریاضی قابل محاسبه نمی باشد و عمدتا با نتایج تجربی و آزمایشگاهی بدست می آید دراین تحقیق سعی شده که با ارائه یک مدل تحلیلی به تبدیل جریان و کاهش انرژی آب به صورت تدریجی و به آرامی بدون وقوع پرش هیدرولیکی پرداخته شود. بدین منظور باتعریف یک سازه تبدیل مناسب در ناحیه انتقال و همچنین با انجام فرضیاتی مناسب، جریان بدون ایجاد پرش هیدرولیکی از حالت فوق بحرانی به حالت زیربحرانی تبدیل می گردد.

کلیدواژه ها

جریان فوق بحرانی، جریان زیر بحرانی، تبدیل، پرش هیدرولیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.