بررسی علل تاخیر در ساخت ساختمان با اتصالات پیچ و مهره ای

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCACS03_372
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 507
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود سرداری پور

دانشجوی کارشناسی ارشد،مدیریت ساخت،واحدسیرجان،دانشگاه آزاد اسلامی،سیرجان،ایران

محسن محمدی زاده

عضو هییت علمی گروه مهندسی عمران،واحدسیرجان،دانشگاه آزاد اسلامی،سیرجان،ایران

چکیده

تاخیر در اجرای پروژه ها، علاوه بر آنکه موجب صرف هزینه های قابل ملاحظه برای تکمیل آنها می شود،سبب هزینه فرصت های از دست رفته بر بخش های اقتصادی بهره برداری و نیز توجیه ناپذیری طرح ها در مراحل بعد نیز می گردد. اتصالات در همه سازه ها یکی از اجزای مهم بوده که علاوه بردقت دراجرای آن زمان بر نیز بوده واستفاده ازاتصالات پیچ ومهره ای دارای حداقل زمان برای اجرا می باشد.لذا در این تحقیق به رتبه بندی تاخیرات در پروژه های ساخت با اتصالات پیچ و مهره ای در منطقه گل گهر سیرجان در شش ماهه دوم سال1396 با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و نرم افزار Expert Choice پرداخته شده است.جهت جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه ای که روایی آن توسط افراد خبره مورد تایید قرارگرفته استفاده شده است وضریب ناسازگاری درمحدوده مجاز بوده که پایایی نتایج را تایید می نماید. بر اساس نتایج تحقیق مشاهده شده است که مهم ترین شاخص های موثر بر تاخیرات در پروژه های دارای اتصالات پیچ و مهره ای :عدم تامین بودجه کافی برای طرح در زمان مناسب، عدم قیمت دهی مناسب پیمانکاران،کمبود نیروی انسانی ماهر، ضعف درقوانین و مقررات مربوط به ارجاع کار به پیمانکاران می باشند.

کلیدواژه ها

اتصالات پیچ و مهره ای،ساختمانهای صنعتی،گل گهر،روش تحلیل (AHP) ،نرم افزار Expert Choice

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.